Het groene gevaar

Partyscene Redactie | 26 januari 2012
headlines

Zaterdag 4 februari opent AIR voor de tweede maal haar deuren voor de enige echte groene dokter; Dr. Lektroluv. Tijdens ADE afgelopen oktober brak hij samen met andere talenten van zijn label Lektroluv Records AIR volledig af. Nog nooit was AIR zo groen, klonk electro zo lekker en ging het publiek zo hard los.
dr lektroluv
Reden genoeg dus om hem terug te halen in 2012. Naast Dr. Lektroluv staan twee grote talenten op het gebied van electro in AIR1; Mightyfools en NT89. In AIR2 wordt de UK sound vertegenwoordigd door Brutuzz en Full Crate. Een avond met twee kanten dus en met natuurlijk je favoriete groene dokter als grande finale!

Dr. Lektroluv is het pseudoniem van de Belgische producer Stefaan Vandenberghe. Lektroluv is een verrassende verschijning, met zijn groene masker en ouderwetse telefoon als headphones laat hij altijd een mysterieuze indruk achter. Lektroluv draait nu al zo'n tien jaar mee, en staat gegarandeerd aan de top van de electro scene. Door het uitbrengen van een serie mixcompilaties en legendarische shows op verschillende festivals groeide zijn faam.

Afgelopen ADE heeft Dr. Lektroluv met een enorme entourage een zeer memorabele avond neergezet,  waardoor hij met liefde nog een bezoekje bracht aan AIR. Dit wordt zonder twijfel het leukste doktersbezoek dat AIR ooit heeft gehad.

Naast Lektroluv is ook de Italiaanse NT89 aanwezig. De tracks van deze producer worden ondanks zijn jonge leeftijd al gedraaid door o.a. Diplo, Tiga en Laurent Garnier. Het Dj duo Mightyfools staan bekend om hun energieke DJ-sets, die staan voor feest & fun. Dit heeft ze al naar clubs over de hele wereld gebracht.

Om het rijtje compleet te maken wordt deze editie AIR2 bemand door Brutuzz & Full Crate, met een UK sound. De mannen hebben samen al vele optredens op hun naam staan. Brutuzz beheert daarnaast samen met Gomes de Dubstep lijst van 22Tracks. Full Crate heeft als DJ en producer al wereldwijd succes geboekt en heeft gedraaid met namen als Hudson Mohawke en Erykah Badu. Een heel leger aan talent dus, op zaterdag 4 februari bij Dr. Lektroluv in AIR!

Check www.AIR.nl voor alle info en tickets.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws