Nog één dancefeest in de Lichtfabriek

Partyscene Redactie | 26 januari 2012
headlines

Soms is een feest zo bijzonder, dat je dagen lang alleen nog maar terug kan denken aan de heerlijke avond die je hebt gehad, de leuke mensen die je hebt ontmoet en de top muziek die je hebt gehoord. Al snel ga je kijken wanneer de volgende editie gepland staat. Hopende dat deze niet lang op zich laat wachten… Blijkbaar was de New Years Eve editie van Taste-it! (I LOVE 2012) een van deze avonden!
taste it
Voor al die mensen is er goed nieuws. Zaterdag 3 maart staat de volgende Taste-it! in de Lichtfabriek gepland! En net als de NYE editie belooft ook deze een bijzondere te worden. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het sfeervolle Oliehuis en het Energiehuis te isoleren. De aankomende tijd zullen hier dus weer regelmatig feesten gaan plaatsvinden!

In de Turbinehal zal er echter geen dance party meer plaatsvinden. Vanwege geluidsoverlast is er voorlopig even geen zicht op gebruik van deze hal voor dancefeesten in de toekomst. Op 3 maart 2012 zal het de allerlaatste keer zijn dat de Turbinehal beschikbaar is. Taste-it! gaat hier grof gebruik van maken en dus flink uitpakken. Het afscheid zal grootser worden dan ooit!

Line-up

Daarom heeft Taste-it! een piekfijne line-up weten te regelen voor deze grote zaal. Want deze verdient het beste van het beste tijdens zijn afscheidsfeestje. Niemand minder dan Roog & Greg van Bueren aka Hardsoul nemen daarom plaats achter de Pioneers! Verwacht een dikke Hardsoul set vol met oud en nieuw materiaal. Roog & Greg worden bijgestaan door enkele helden die zeker niet voor ze onderdoen. Leroy Styles is iemand die niet mag ontbreken wanneer er goed gefeest mag worden.  Naast zijn opzwepende sets worden ook zijn frisse en originele producties ruimschoots bewierookt! Taras van de Voorde kennen we natuurlijk als de man van de monsterhit ‘1998’! Deze track was niet uit de clubs van Ibiza weg te krijgen afgelopen zomer en daarom verdient Taras zeker een plekje in de Turbinehal. Franky Rizardo en Taras van der Voorde staan dus nu al te trappelen om het muzikale niveau naar grote hoogten te doen stijgen.

Iets wat we ook gewend zijn van Taste-it!’s eigen golden boy, Alex Cruz! En uiteraard hoeven de DJ’s het niet alleen te doen en worden zij opgezweept om alles te geven door de trommels van Jethro Angkotta en de vocals van Mitch Crown! En net als met NYE zal het Oliehuis doordrenkt zijn van de nieuwste eclectische sound. Gebracht door aanstormende talenten als Weslo (tiktak) en Claire & Sheila Hill, staat ook deze zaal garant voor een heet avondje!

Early Birds

Gezien alle mails met verzoekjes voor een nieuwe editie verwacht Taste-it! dat er een grote schare vroege vogels zal zijn. Daarom zijn er vanaf NU 250 Early Bird tickets verkrijgbaar! Deze kosten € 10,-, terwijl de normale tickets € 17,50  zullen kosten. Wacht dus niet te lang en scoor je ticket zo snel als je kunt!

Presale en info vind je op www.taste-itmusic.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws