10 Years Of Major League

Partyscene Redactie | 24 januari 2012
headlines

Major League bestaat tien jaar en het drum 'n bass concept pakt daarbij groots uit.

Twintig jaar geleden ontstond in Engeland een nieuwe sound die binnen no-time clubs in het hele land domineerde: Drum 'n bass. Artiesten als Goldie, Grooverider, LTJ Bukem en Roni Size stonden bovenaan de charts. In 2002 zette Major League drum ’n bass definitief op de kaart in Nederland met uitverkochte feesten. In 2012 viert Major League haar 10-jarig bestaan. Voor de kick-off op 10 februari in de Melkweg in Amsterdan zijn onder meer drum 'n bass koningen Fabio & Grooverider uitgenodigd…get ready for some serious action.

Fabio & Grooverider

Grooverider, de ‘godfather’ van drum 'n bass begon eind jaren '80 met draaien op pirate radiostations en raves. Samen met partner in crime Fabio bepalen zij al ruim 20 jaar de sound van drum 'n bass. Ze zijn wekelijks te horen op BBC Radio1 en draaien op events over de hele wereld. Op 10 februari staan ze voor het eerst samen op Major League in de Melkweg samen met de nieuwe generatie party dj's. Want naast deze twee komen ook Tantrum Desire, Basher, Pamb & Harsh en June Miller mee een feestje bouwen. De avond wordt gehost door mc's Dart & Proskript. Kaarten kosten 16 euro in de voorverkoop en 17 euro aan de deur.

Hier blijft het niet bij, want op 11 mei is er opnieuw een 10 Years of Major League feest in de Melkweg. Dat staat in het teken van de Andy C Alive Tour. Andy C stond 10 jaar geleden op de eerste Major League en hij is nog steeds een van de meest gevraagd drum 'n bass dj's ter wereld.

Meer info op www.majorleague-dnb.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws