Click a week in the snow

Partyscene Redactie | 20 januari 2012
headlines

CLICK verovert steeds meer gezelligheidsmarkten. Vanaf 17 tot en met 24 maart zwaait de CLICK karavaan haar vleugels uit naar Val Thorens in Frankrijk om het sportieve feestpubliek te bedienen van een week lang after-ski vreugde zoals het anno 2012 hoort. CLICK residents en helden DJ Remy, Wouter de Moor en organisator Stefano Richetta zijn een week lang de muzikale gastheren van 360° Bar in Val Thorens. Technodansen in je snelste ski-pak.
click in the snow
Dynamisch krachtveld, game changer van de kruisbestuiving tussen techno en house en gezicht van CLICK, DJ Remy weet onder iedere omstandigheid een huiveringwekkend strakke en koersvaste set neer te zetten. Kinderspel voor een artiest die alle mogelijke omstandigheden daadwerkelijk meegemaakt heeft. Van de eerste illegale, duistere raves, kleine kroegen met dj booths zo goed als in de bezenkast en de besloten club RoXY, tot de eerste Chemistry feesten, internationale faam en mega-events, kraakpanden, clubs, stranden, tenten en ook sneeuw, de man heeft het gezien en overwonnen. Sinds kort ook betrokken en bekwaam bestierder van het eigen label Fone Audio. Een week after-skipret met DJ Remy aan het roer is onovertrefbaar.

Tweede CLICK man Wouter de Moor ontbreekt op zo als geen enkele CLICK editie. Van de Westerunie, het Bloemendaalse strand, Frederiksplein in Amsterdam tijdens Koninginnedag en deze winter exclusief mee naar de Franse Alpen. Welverdiend ski-stoom afblazen op de sets van De Moor in een dampende 360° Bar dat betekend warme, volle, sexy en levendige techno met een lach op het gezicht en de handen in de lucht. De Moor heeft nog nooit een lege dansvloer voor zich gehad en ook in Val Thorens komt daar geen verandering in.

Gastheer en organisator Stefano Richetta ontbreekt niet op zijn eigen feestje in de sneeuw. Na een gezonde dag met gewaagde afdalingen op zijn board is hij opgeladen om de 360° Bar volledig ondersteboven te keren met zijn krakers van platen. De man met de grote glimlach en kennis van zaken voelt zich in topvorm in de Franse sneeuw.

Sneeuw, sport en CLICK een combinatie die de sportieve feestganger niet mag missen. Flauwe after-ski feesten met tenenkrommende pop-muziek daar zakt bij het CLICK publiek de broek vanaf. Daarom een after-skifeest zoals het in 2012 zou moeten. Top dj’s aan het roer en gelijkgestemden op de dansvloer. Een week lang wintersport en feest in Val Thorens. CLICK is erbij. Het blijft overigens niet bij een enkeltje buitenland. Houd CLICK in de gaten voor meer internationale knallers van feesten in de toekomst. Maar eerst winterbanden bevestigen en je beste wintersport outfit inpakken. Die moet dit seizoen mee de dansvloer op voor een technodans in CLICK stijl. Feest.

Mocht je nog geen idée hebben waar te boeken dan tipt Click www.snowboardjunkies.nl voor voordelig boeken. Check ook www.iloveclick.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws