Trinity in Technoland • The Reunion

Partyscene Redactie | 17 januari 2012
headlines

Op zaterdag 25 februari vindt Trinity in Technoland · The Reunion plaats met Joey Beltram.

Trinity in Technoland is op zaterdag 25 februari terug met een flink feest in Huize Maas in Groningen. Het Groningse techno concept heeft ook wat te vieren, want het bestaat vijftien jaar. Het eerste feest werd gegeven op 31 mei 1997 in de Motorclub in Groningen en sindsdien kon de organisatie een indrukwekkende rij artiesten op de flyers zetten. Door de jaren heen is de organisatie dan ook uitgegroeid tot de grootste en tevens meest toonaangevende techno-organisatie van het Noorden.

joey beltram

Het laatste feest werd gegeven op 31 maart 2007, waarna de organisatie ophield te bestaan. Vandaar dat het feest op 25 februari tegelijk ook een reünie is. Voor Trinity in Technoland · The Reunion is niemand minder dan techno kanon Joey Beltram uitgenodigd. Deze man maakte met Energy Flash uit 1991 al een van de vetste techno krakers aller tijden en hij past dus als geen ander op deze reünie. Daarnaast is de Amerikaanse producer verbonden aan toonaangevende technolabels als STX,Tresor en R&S.

Naast Joey Beltram staan ook Blerry (Trinity/Motorclub), Booy (Up-Projects/ Going Somewhere), Danny Seidel (Treats/Going Somewhere), Dimitry (Trinity/Tomorrow), Motio (Awakenings/Up-Projects), Rob (Trinity/Up-Projects) en Ven (Trinity/Up-Projects) achter de decks.

Het feest begint om 23.00 uur en gaat door tot 06.00 uur. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Check ook www.up-project.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws