Gossip!

Partyscene Redactie | 19 januari 2012
headlines

De Franse house koning Bob Sinclar staat op 11 februari op Gossip! in Amsterdam.

Waar het normaal gesproken op 14 februari ‘Valentijnsdag’ is, zorgt Gossip!er keihard voor dat het dit jaar anders is! Dit jaar zal niet de veertiende van de maand de boeken ingaan als de dag van de liefde, maar zaterdag 11 Februari. Dan vindt namelijk de tweede editie van Gossip! plaats in the Sand in Amsterdam. Hier voor is niemand minder dan de Franse house koning Bob Sinclar uitgenodigd.

bob sinclar

Bob Sinclar is na David Guetta de populairste, muzikale fransman ter wereld en met zijn vele bekende hits zal hij Amsterdam omtoveren tot het ‘Parijs van Nederland’. De dj heeft nu een dikke hit met ‘I wanna F*ck with You’. Hij hoeft het niet alleen te doen, want het Britse house duo Shapeshifters doet gezellig met hem mee. De groep heeft de nodig hits op zijn naam staan en door recente samenwerkingen met Shermanology (die ook onderdeel uitmaken van de line-up) heeft Nederland het afgelopen jaar meer dan ooit kennis met hen kunnen maken.

Naast Shermanology zal ook Quintino aanwezig zijn, aangevuld met Luciën Foort, Michael Mendoza en Mitchell Niemeyer. Kaarten kosten 20 euro per stuk in de voorverkoop. Vroege vogels betalen 10 euro, maar van die early-bird kaarten zijn er slechts 250 stuks beschikbaar. Het feest begint om 22.00 uur en gaat door tot 05.00 uur.

Check ook www.newgossip.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws