Pot op en gaan!

Partyscene Redactie | 27 januari 2012
headlines

Iedereen houdt van festivals, Vers Vermaak natuurlijk ook. Net als vele andere liefhebbers heeft de organisatie van Ouwe Sokken Nieuwe Sokken en Stekker Fest iedere week en eigenlijk het hele jaar door wel zin in een festival!
stekker
Jammer dat al die festivals alleen maar in de zomermaanden georganiseerd worden. Dat kan anders: Vers Vermaak gaat gewoon ongegeneerd en ijskoud een winters festival organiseren, een festival dat alle goede en vooral knusse dingen van de winter op één plek samenbrengt: Stekker Stamppot Festival, een nieuwe knijter op 25 februari, van 16.00u tot 04.00u in HAL16 in Utrecht voor iedereen die helemaal wild is van Stekker maar niet wil wachten op het zomerse Stekker Fest.

Stekker Fest staat bekend als een intiem, kleinschalig festival dat progressieve elektronische en alternatieve (live) muziek combineert met straattheater, rare dingen, installaties, chaos, liefde en (interactief en creatief) vermaak. Stekker Stamppot Festival wordt gedreven door eenzelfde geestdrift en overtuiging, dit is alleen de winterse editie en ook daarom is er gekozen voor een, sorry voor het Frans, Diner Dansant. Vers Vermaak zorgt dus voor heerlijke winterse en gure culinaire lekkernijen als stamppot, snert, glühwein, warme chocomel met Cubaanse bruine rum en slagroom, authentieke rookworsten en met als klap op de koekenpan een Jägermeisterbuffet.

Voor het eten krijg je volop de tijd om je eetlust op peil te dansen en ook wanneer je je tegoed hebt gedaan aan winterse lekkernijen is het tijd om die buik vol stevige kost het onderste uit de kan te geven en tot diep in de nacht geen moment meer stil te zitten, niet voor straf, maar gewoon omdat het eigenlijk ook niet anders kan. Maar waarom?

Hierom: Vers Vermaak heeft als voorgerecht en als toetje (die had je nog tegoed op het menu) dikke DJ’s als Steve Rachmad (interview), Mirella Kroes, SHMLSS, 030303, Many and More, Walter Wunderbar & seine DDR Klappers, Daya, Janszoon, en live optredens van Border Community wervelwind Fairmont, Stamppot (nu de band!), Stiften, Box the Beat, Les Troubadours de Potte Stampe en Fuck de Maya’s uit de wollen muts getoverd.

Er is natuurlijk ook volledige aandacht voor authentiek vermaeck. Zo is er de bobslee-editie van de Giga Rumble Skelterbaan, een Vertraagde Kerstmarkt en Spinnen, Haken en Breien met Tante Ka, maar de volledige creabea programmering wordt binnenkort bekend gemaakt.

Waar moet je zijn en bij wie moet je wezen om de boel te regelen en hierbij te kunnen zijn? Simpel, loop even langs Café van Velsen, het kantoor van Vers Vermaak, of HAL16 (vanaf volgende week ook online te koop) zelf en koop je kaartje alvast. De eerste serie Klapschaatskaarten is voor € 15,- over de toonbank gegaan en zijn al vierkant uitverkocht. As we speak worden de Scheve Schaatkaarten van € 20,- in de verkoop gegooid, en als je het tot laat nog niet zeker weet kan je misschien nog net een ouderwetse Frÿske Dørløperkårt van €25,- aan de haak slaan. Aan jou de keus dus. Tot slot niet onbelangrijk: Stekker Stamppot Festival draait om eten, drinken en dansen, daarom koop je met een kaartje altijd entree en een goed bord (of twee) eten en doe je er dus goed aan om ook te komen eten, anders zou het zonde van de kost zijn. Maar ach, een warme wollen wintermaaltijd met zo’n dessert slaat toch niemand in de wind?

Meer info: zoekjestekker.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws