Wat een RODnacht!

Partyscene Redactie | 27 januari 2012
headlines

rodnachtNa een geweldig groot succes tijdens de RODnacht kick-off editie kon een vervolg uiteraard niet achterwege blijven.

Een behoorlijk uitverkochte Perron met een uitzinnige sfeer tijdens de uiteindelijk 8 (!) uur durende set van ROD, het nieuwe techno alter-ego van Benny Rodrigues.

Dit wordt op vrijdag 3 februari weer eens dunnetjes overgedaan! Net als in december zal ROD (aka Benny Rodrigues) de hele avond de muzikale touwtjes in handen nemen. Verwacht al het moois wat techno te bieden heeft, van diep naar hard, van minimaal naar explosief, van swingend naar broken en ga zo maar door. Maar verwacht absoluut NIET dezelfde set.

Vanwege Benny’s sabbatical was 2010/2011 een relatief rustig jaar voor de geboren en getogen Rotterdammer. Om zijn ongedraaide favoriete techno juweeltjes alsnog te delen met de liefhebbers, heeft Benny bewust besloten om de eerste paar RODnacht editie’s de hele avond muzikaal zelf in te vullen. Dat is dan ook meteen de reden waarom Benny’s alias ROD al zijn live-sets het liefst meteen deelt met zijn wereldwijde volgers.  Een mooi stukje herbeleving, maar vooral ook bedoeld om ervoor te zorgen dat hij muzikaal niet in herhaling vervalt.

Natuurlijk staat ROD voor een specifieke puristische techno sound, maar gezien het feit dat er op wekelijkse basis geweldig veel goeie nieuwe techno releases uitkomen, kun je elke keer weer op een spannende en verfrissende ROD set rekenen.

Kortom, een minimaal 7 uur techno set van ROD in dé tofste rauwe techno hol die Rotterdam te bieden heeft; Perron. Dat in combinatie met de echte technoliefhebbers en het bejubelde Funktion One geluidssysteem, belooft weer een een gedenkwaardige RODnacht te worden. De 1e RODnacht editie verkocht keihard uit, en er zijn wederom maar 600 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! Voor meer informatie over RODnacht check hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws