Have An Ice Day

Partyscene Redactie | 26 januari 2012
headlines

Have An Nice Day is terug met Have An Ice Day, dat plaats vindt op 4 februari.

Een half jaar na de zevende doldwaze zomer editie duurde het te lang om tot 7 juli te wachten voor alweer de achtste editie van Have A Nice Day festival. Daarom breekt er 4 februari met Have An Ice Day een nieuw hoofdstuk aan in dit culturele sprookjes verhaal. Aangezien het 4 februari natuurlijk hartje winter is moet het deze keer zonder het openlucht theater, een boot tochtje over de Berkel en de frisse Eibergse plattelands lucht worden gesteld. De hele Karavaan trekt namelijk zuidwaarts richting Nijmegen. Daar in het alom bekende Waalhalla worden alle voorwaarden geschapen voor een zeven uur durend knalfeest. Check de line-up hieronder.

Line-up: Frank Haag (live) / Pitto / Jan Liefhebber / Onionboy / Brent Roozendaal / 030303 / Ferdi Blankena & Sense Unique / Endfest / Jay Davis / Lucas

pitto

Have A Nice Day is dus een fijne ter voorbereiding op het festival in juli met een hele fijne appetizer komt in het fraaie Waalhalla. De kaartverkoop loopt hard en de organisatie kijkt dan ook nu al uit naar dit sfeervolle uit de HAND gelopen onderonsje! Als laatste nog dit. Op 4 februari worden tijdens deze nacht de eerste namen bekend gemaakt voor het festival. Kaarten kosten 12 euro in de voorverkoop.

Meer info ook op www.haveanicedayfestival.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws