Fire In The Disco

Partyscene Redactie | 31 januari 2012
headlines

Fire In The Disco Invites 100% Pure op zaterdag 25 februari in de Matrixx in Nijmegen.

100% Pure, opgericht in 1993 door 2000 and One is het langstlopende techhouse label van Nederland. Het Amsterdamse label heeft meer dan 75 releases op haar naam en in de loop der jaren een stal van wereldklasse om zich heen verzameld. Op 25 februari doet de 100% Pure karavaan met wereldster Riva Starr, 2000 and One, Kaiserdisco en Madskillz de Matrixx in Nijmegen aan voor een enerverende techno, techhouse en house avond: Fire in the Disco invites 100% Pure.

riva starr

Absolute topper van deze avond is de Italiaan Riva Starr. Wereldwijd heeft deze baas zijn naam gevestigd en in de laatste jaren alle belangrijke clubs en festivals vanachter de decks gezien. Vorig jaar stond hij nog op de mainstage van Emporium. 100% Pure aanvoerder 2000 and One behoeft geen introductie. Hij staat al jaren aan de top van de techno en techhouse wereld naast gevestigde namen als Richie Hawtin, Luciano, Loco Dice en Sven Väth. Het Duitse duo Kaiserdisco zijn regelrechte “dance floor killers” en staan net als DJ Madskillz garant voor dikke grooves, vieze beats en een dynamische sound.

Wil jij opgenomen worden in deze dikke line-up? Upload dan voor 17 februari jouw eigen tech-house set op Soundcloud en post de link onder dit Facebook Event. Een combinatie van meeste likes en een kritische jury komen tot een winnaar. De winnaar opent op 25 februari de avond voor alle bovengenoemde sterren en wordt overal volledig opgenomen in de line-up. Tickets voor Fire in the Disco invites 100% Pure kosten 12,50 euro (ex fee) in de voorverkoop. Kaarten aan de deur kosten 15 euro.

Check voor tickets en meer info www.matrixx.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws