Full on Ferry

Partyscene Redactie | 2 februari 2012
headlines

Full on Ferry vindt plaats op 10 maart in de Matrixx in Nijmegen.

Op zaterdag 10 maart keert Ferry Corsten terug naar de Matrixx. Ditmaal met zijn succesvolle concept Full on Ferry, waarmee hij nu ook de wereld over reist. Deze avond zal hij verschillende back2backs doen en natuurlijk zelf een solo-set. Behalve Ferry Corsten treden ook Aly & Fila Egypte, Zoo Brazil Zweden en Marc Simz op tijdens de eerstvolgende Nederlandse editie van Full on Ferry. Naast de back2back sets zal Ben Hague, de vocalist van zijn hit single 'Ain't No Stoppin' een live performance geven.

full on ferry

Na een succesvol zomer seizoen op Ibiza en een uitverkochte nieuwjaars editie in de Londense Brixton Academy, komt het baanbrekende concept Full on Ferry naar de Matrixx in Nijmegen.

Full on Ferry in een evenement waar de verschillende muzikale facetten van Ferry Corsten te zien zijn. Het is een feestelijke reünie van collega dj's en producers. Tijdens Full on Ferry nodigt Ferry verschillende artiesten uit die hij bewondert en respecteert en /of die zijn muziek hebben beïnvloed. De artiesten draaien een back2back set en het publiek wordt getrakteerd op verschillende extended DJ sets. Naast de aangekondigde line-up kunnen de fans getrakteerd worden op surprise acts. Marc Simz opent het feest.

Met de release van zijn 4de artiestenalbum getiteld 'WKND' viert Ferry Corsten zijn twintigste jaar als DJ/Producer in de wereldklasse van de electronic dance music. Het album, dat op 24 februari uitkomt, telt in totaal vijftien titels inclusief een bonustrack voor iTunes en is al omschreven als strak, punchy en 'radio ready'. Kaarten voor Full on Ferry kosten 20 euro ex fee in de voorverkoop.


Check ook www.matrixx.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws