Restreaked vs Get Physical

Partyscene Redactie | 28 februari 2012
headlines

De Restreaked vs Get Physical special wordt gehouden met onder meer M.A.N.D.Y.

Met veel plezier kondigt de organisatie pkhsaan dat, naast de succesvolle concepten van onder meer Pakhuis en Warehouse, het nieuwe concept restreaked ook een thuis gevonden heeft in het westelijk handelsterrein! Na de kick-off eind vorig jaar kunnen enthousiaste bezoekers hun hart ophalen, want vrijdag 6 april 2012 is het zover: Een nieuwe editie van Restreaked.

M.A.N.D.Y.

De organisatie van Restreaked is trots om deze editie het uit Berlijn afkomstige duo M.A.N.D.Y. te mogen verwelkomen. De jeugdvrienden Philipp en Patrick hebben zich ontwikkeld tot ware elektronische specialisten en visuele artiesten. Hun bijna 100.000 vrienden tellende Facebook pagina onderstreept dat zij ondertussen wereldwijd furore gemaakt hebben. En 6 april is het eindelijk de beurt aan Rotterdam. Met de passende naam, Consideritdone, is hij de man achter de concepten steambeach, play at catwalk en nu ook restreaked. Naast het naar Nederland halen van de beste onder de puristische tech-house dj's, wist hij tijdens de eerste editie zelf ook indruk te maken met zijn dj set.

Voor alle kenners is het geen verrassing dat de opkomende Rotterdamse organisator én Michel de Hey DJ Contest Winnaar 2011, Karim Soliman, één van de headliners is. En, last but not least, is de Triphouse Rotterdam DJ Taylan Alan. Kaarten kosten 16 euro ex fee in de voorverkoop.

Check ook www.restreaked.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws