This Is

Partyscene Redactie | 28 februari 2012
headlines

Sander Kleinenberg komt op zaterdag 10 maart naar Huize Maas in Groningen.

Niemand minder dan DJ Sander Kleinenberg zal op zaterdag 10 maart naar Groningen komen om in Huize Maas een set van maar liefst 3 uur te draaien! Als oprichter en eigenaar van Little Mountain Recordings, wat in 2011 werd omgedoopt tot THIS IS Recordings, heeft de dj inmiddels vele geprezen optredens op zijn naam staan.

sander kleinenberg

Doorgebroken met zijn hit ‘My Lexicon’ in 2000 en inmiddels al 12 jaar onafgebroken over de hele wereld te vinden in de beste clubs en op de grootste festivals; Sander Kleinenberg is een instituut in de dance wereld. Zo heeft hij al vele geprezen compilaties op zijn naam staan, remixte grootheden als Justin Timberlake, N*E*R*D en Janet Jackson en leverde recent het smaakvolle studio album ’5K’ af met gast artiesten als Jamie Cullum en Miss Montreal. Zijn wereldwijde hits ‘The Fruit’ en ‘This is Miami’ doen het nog steeds onverminderd goed op alle wereldwijde dansvloeren en ook recente singles als Remember When (ft. Jamie Cullum) en Chemically weten de voeten altijd en onverminderd in beweging te krijgen.

Voor deze speciale gelegenheid neemt Kleinenberg goede vriend, collega dj en tv-persoonlijkheid Johnny de Mol mee. Sebastian Davidson maakt de flyer compleet. Het feest begint om 23.00 uur en kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop.

Check ook www.pepperevents.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws