NGHTDVSN in Paardiso

Partyscene Redactie | 24 februari 2012
headlines

Zaterdag 25 Februari zal NGHTDVSN gelanceerd worden, het nieuwe vlaggenschip van de mensen achter Electronation, wat gericht is op de zoektocht naar spannende, grensverleggende electronische muziek. Speciaal voor de gelegenheid is gekozen voor de enige geschikte plek, de meest legendarische poptempel van het land: Paradiso.
electronation
NGHTDVSN brengt deze eerste editie direct een van de snelst rijzende sterren uit de UK van het moment: Max Cooper. Deze scheikundige annex producer is het levende bewijs dat deze twee totaal verschillende disciplines, moeiteloos gecombineerd kunnen worden op de dansvloer. Na een reeks van zeer lovend onthaalde releases op gerespecteerde labels als tram schallplatten, herzblut en veryverywrongindeed kan hij nu mensen als Dubfire, Gui Boratto, Hot Chip en de NGHTDVSN crew tot zijn fans rekenen! Zijn muziek is een samensmelting van techno, house, electro en minimal en is nog het beste te omschrijven als zeer emotionele electronica. Volg deze link voor zijn briljante Hot Chip remix.

De support deze avond is in goede handen van Electronation’s head honcho Terry Toner, die al jaren een vaste waarde is in de vaderlandse clubs en festivals. Hij zal worden bijgestaan door een van de populairste jongens van het moment: Olivier Weiter. Als hoofdrolspeler in het succesvolle Bar27 collectief brengt hij elke dansvloer waar hij speelt tot een kookpunt, met zijn aanstekelijke mix van melodie, house en techno. Het bal in de grote zaal zal geopend worden door een van Amsterdam’s nieuwste aanwinsten: Some Chemistry. Aan deze resident van Next Monday’s Hangover is het wel toevertrouwd om  iedereen in de juiste mood te krijgen met zijn steady electronica.

De tweede zaal van NGHTDVSN zal een meer housy insteek hebben, met een van de beste exportproducten van onze oosterburen als headliner: Ruede Hagelstein. Deze Berlijnse producer, bekend van monsterhit “Emergency”, heeft met de release van zijn debut album “Soft Pack” afgelopen jaar laten zien dat hij een van de spannendste house acts is van het moment. Deze zaal zal verder de hele nacht het domein zijn van jong talent in de vorm van “De Nachtdivisie” residents Prunk, Tim & Ties, Mailman & Mulla die elke dansvloer genadeloos afbreken!

Zaal 1

Max Cooper [UK// Traum Schallplatten]

Terry Toner [Electronation]

Olivier Weiter [Bar27]

Some Chemistry [Next Monday's Hangover]

Zaal 2

Ruede Hagelstein [DE// Souvenir]

Prunk [Nachtdivisie]

Julien Simmons & Boj Tieman [Overdraven]

Tim & Ties, Mulla, Mailman [Kreativ]

NGHTDVSN

Zaterdag 25 Feb

Open: 23.00-05.00

Presale: €15+ €3,50 lidmaatschap

Paradiso

Weteringsschans 6

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws