Thirties op zaterdag 3 maart

Partyscene Redactie | 24 februari 2012
headlines

Kinderen, trouwen, carrière maken: dertigers hebben het druk! Graag gaan ze nog eens uit met vrienden, maar meestal blijft het bij een etentje of een borrel. Want je voelt je niet meer echt op je gemak in de lokale discotheek tussen de jongeren, die ook nog eens doorgaan tot in de vroege ochtend. Daarom is er vanaf nu Thirties!
thirties haarlem overveen
Thirties is het eerste classy feest voor dertigers in Zuid Kennemerland. De kick off is op zaterdag 3 maart in de bijzondere Orangerie Elswout in Overveen. Een unieke plek omdat Thirties het eerste openbaar toegankelijke event in Elswout is. Normaal is dit dé plek voor huwelijken en andere besloten events, nu openen de deuren van de Orangerie zich voor een zeer speciaal feest!

Er wordt één ruimte als een chique danszaal ingericht en de andere ruimte tot borrel- en cocktailzaal waar je even kunt bijkomen van het dansen. Dit onder het genot van een cocktail, hapje, stoelmassage en make up en kleuradvies voor de dames.
thirties haarlem overveen
Ervaren dj’s zullen de muziek verzorgen met dance van toen tot nu. Da Vinci, bekend van de Reborn feesten in het Meterhuis en de Lichtfabriek, weet er altijd een feest van te maken. Met zijn uitgekiende platenkeus en oog voor de dansvloer weet hij wat mensen willen horen. En ook de organisator van Thirties, dj Flexy Frank, draait al 18 jaar mee en kan een avond mooi opbouwen en perfect laten eindigen.

Tegen het eind van de avond, als iedereen compleet voldaan is met muziek, dansen, cocktails, hapjes en gezelligheid, moet iedereen nog naar huis natuurlijk. En niks is vervelender dan de ‘BOB’ te zijn wanneer je net weer een keer uit je dak kunt gaan. Op aanvraag en tegen een vergoeding kan er daarom een ‘BOB’ worden ingehuurd die de feestgangers in hun eigen auto naar huis brengt. Mail bij interesse daan@businessclass.nl met als subject Thirties.

Daarnaast zullen er nog meer verrassingen komen, via www.facebook.com/thirties kan je op de hoogte worden gehouden. Tipje van de sluier: elke bezoeker zal een goodiebag mee naar huis krijgen waarvan de inhoud al meer waard is dan de 20,- entree. Bij deze entreeprijs zijn daarnaast garderobe, parkeren en een welkomstdrankje inbegrepen. De dresscode luidt casual chique, dus geen gala maar wel netjes. Kan je eindelijk weer eens je mooie outfit aan die je normaal alleen met Kerst of Oudjaar uit de kast kan trekken.

Er zal geen deurverkoop zijn dus koop snel je kaartje hier

Thirties – The Kick Off
Zaterdag 3 maart
Orangerie Elswout, Elswoutlaan 22, 2051 AE, Overveen
Tijd: 21.00 – 02.00
Entree: €20,- inclusief welkomstdrankje, parkeren en garderobe
Publiek: 25-40 jaar
Word fan van de Facebookpagina voor de laatste info! Hier kan je ook je tickets kopen, links in het menu: www.facebook.com/thirties
Directe ticketlink
Thirties wordt georganiseerd door www.flexcited.com in samenwerking met REACT Haarlem en Orangerie Elswout
Alle info op een rijte: www.flexcited.com/697/thirties/

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws