Nicky Romero is a Hero

Partyscene Redactie | 17 februari 2012
headlines

De lampen knipperen rustig; de drank vloeit rijkelijk; het publiek stroomt gelijkmatig binnen en de DJ draait de fijnste groovy vocal platen.Langzaam wordt het donkerder en gaan de decibellen en beats per minuut langzaam maar zeker omhoog. De visuals bereiken langzaam haar eerste climaxen en bigroom-house muziek voert de boventoon; gedraaid door de 'Heroes of Housemusic'.
heroes
Luciën Foort; al jarenlang een begrip in de Nederlandse dancescene. Al jarenlang draait deze man mee aan de top van de Nederlandse Jocks. Hij heeft in al die jaren het vermogen gehad om zichzelf continue te blijven verbeteren en muziekaal te laten inspireren door nieuwe muziek, maar altijd met dezelfde passie voor House. Met zijn eigen evenement kan Lucien laten zien wat zijn perceptie is van een clubnacht anno 2012.

Op vrijdag 9 maart zal de Amsterdamse Escape Venue, gelegen aan het Rembrandtplein, opnieuw het decor zijn waar Heroes of Housemusic zal neerstrijken. De club waar Lucien al jarenlang komt en keer op keer de zaal in vuur en vlam weet te zetten. Na het succes van de eerste editie in Escape Venue op 9 december knalt Heroes of Housemusic door en nodigt ditmaal een internationaal export succes uit!

Voor deze editie van Heroes of Housemusic zal niemand minder dan Nicky Romero zijn guest appearance maken. In 2009 brak Nicky Romero internationaal door met de remake van de Groove Armada klassieker 'My Friend'. Deze track haalde de vierde plek in de Beatport overall top 100 en zette de toon voor Nicky's volgende producties met remixes voor Tiësto, Grooveyard, Flo Rida, David Guetta en natuurlijk Green Velvet's Flash; de meest gedraaide track tijdens festivals in 2011. Originele producties als Camorra, Toulouse, Keyword en Generation 303 met de typische Nicky Romero sound genieten de support van artiesten als Hardwell, Tiësto, Sidney Samson, Swedish House Mafia, David Guetta en vele anderen! Zijn nieuwe hit samen met Zweedse superster Avicii ligt al klaar om gerealesed te worden, evenals zijn collaboratie samen met DJ Mag #1 David Guetta 'Wild Ones 2'!

Voor slechts €10,- kan je erbij zijn! Voor de dames is er een speciaal LadyTicket welke voor €15,- toegang verschaft voor 2 dames. Tickets zijn te koop via Your-republic.­com en alle Primera winkels. Wil je de avond vanaf het VIP deck in Escape Venue beleven? Inclusief drank, een eigen tafel en persoonlijke service? Tafels zijn online te reserveren; tableservice@your-republic.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws