Unieke allnighter in roemruchte club

Partyscene Redactie | 28 maart 2012
headlines

Underground evenementorganisaties TUIG! en Vuig* staan beide bekend om hun onconventioneel pure feesten op unieke en rauwe locaties. Nu slaan Vuig* en TUIG! onder de noemer Vuig*TUIG! voor de eerste keer de handen ineen. Op zaterdag 21 april zetten ze in de roemruchte voormalige Club Havana samen een intieme allnighter vol kwaliteit en feest neer. Alsof dat nog niet goed genoeg is viert Vuig* deze avond haar vijfjarig bestaan.
vuig tuig trackershut
Van zaterdagavond 22:00u tot zondagochtend 10:00u zal een bonte verzameling platendraaiers uit het hele land de feestgangers begeleiden op een 12 uur durende dansmarathon. Beste vriend van de Amsterdamse housescene Freddy Spool, Rotterdamse Triphouse-iconen Steven Pieters & Khalil, Bungalup-hit 2 Man en 1 Paardenkop, Alkmaars-Amsterdams onderonsje René Engel & Kid Culture, Deventers talenten Ferdi Blankema & Sense Unique en housefeestduo Many and More (Pitto & Moraalridder) uit Utrecht zijn slechts enkelen van de vele acts die het beperkte aantal gelukkige aanwezigen deze avond, nacht en ochtend het hoofd op hol zullen brengen.

Strijdtoneel van Vuig*TUIG! is de pop-up club ‘19.’ in de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat. Deze tijdelijke club is gevestigd in de gesloten roemruchte club Havana en is tot 1 mei, wanneer de nieuwe eigenaar met het pand aan de slag gaat, beschikbaar gesteld aan creatief Amsterdam. Vuig* en TUIG! zijn hartstikke blij dat ze samen met een maximum aantal van 220 bezoekers in een intieme setting de finale van deze unieke locatie mogen inluiden. Vanwege de beperkte capaciteit is het raadzaam een kaartje in de voorverkoop te bemachtigen.

Vuig* heeft extra veel reden voor een feestje. De Amsterdams-Utrechtse organisatie viert 21 april namelijk haar vijfjarig bestaan! Speciaal voor deze gelegenheid zijn daarom de vuigste platenleggers van alle afgelopen edities van Vuig* uitgenodigd. Samen met het beste publiek van Nederland zullen zij ervoor zorgen dat het een verjaardag wordt om nooit meer te vergeten.

Feestbeesten met een lange adem kunnen op dezelfde locatie al om 15:00 terecht voor de officiële pre-party ‘De Trackershut’. 19 uur lang non-stop feesten in de ‘19.’ behoort deze dag dus tot de mogelijkheden, een mooie aanvulling op ieder party-CV. De laatste tickets voor de pre-party zijn voor € 10,- te verkrijgen via de Facebook pagina van 2 Man en 1 Paardenkop, www.facebook.com/2man1paardenkop.

LINE-UP

Freddy Spool (MISC) | Steven Pieters & Khalil (Triphouse, Soulrock) | Many and More (Pitto & Moraalridder) | 2 Man 1 Paardenkop (Bungalup) | René Engel & Kid Culture (MISC, Remote Area) | Gohan & Raoul (Drift, Stekker) | Ferdi Blankema & Sense Unique (DeventerDubSessions) | Kraak noch Smaak (Vuig*) | Anoesjka (Vuig*, Awakenings) | Kisakye (Vuig*) | Eric Develing (TUIG!)

Datum: zaterdag 21 april

Tijd: 22:00 - 10:00

Locatie: 19., Reguliersdwarsstraat 19, Amsterdam

Entree: 10 euro voorverkoop, 13 euro deur

Voorverkoop: http://vuigtuig.nl/tickets

Info: http://vuigtuig.nl

RSVP

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws