Housequake festival

Partyscene Redactie | 27 maart 2012
headlines

Housequake festival transformeert Aquabest op zaterdag 12 mei tot een metropool.

Het festivalseizoen wordt geopend op zaterdag 12 mei met het inmiddels traditionele Housequake Festival op Aquabest (bij Eindhoven). Te midden van het doorgaans liefelijke recreatieterrein wordt gewerkt aan een indrukwekkende partij wolkenkrabbers, waar Housequake-duo Roog & Erick E alle kleuren van het housepalet laat horen. Van deephouse tot techhouse, met vocalen van MC Roga.

housequake

Om 13.00 uur gaan de poorten open. Erick E neemt de eerste techy uren voor zijn rekening op het hoofdpodium; Roog komt halverwege de middag met zijn funky antwoord. Acclimatiseren kan op het strand tijdens een picknick (picknickmanden zijn vooraf te bestellen via ‘tickets’ op www.housequake.nl) of al struinend over de festivalmarkt. Leuke bedrijven of particulieren die iets origineels te verkopen hebben kunnen zich t/m 13 april inschrijven als standhouder. Voor meer informatie en aanmeldingen: mail naar info@partyplanners.nl onder vermelding van ‘Housequake Festivalmarkt’.

Na zorgvuldig opgebouwde solo-sets van zowel Roog als Erick E komt het duo vervolgens samen om de krachten te bundelen. De zon zakt, de nacht lacht, de lasers gaan aan en het voetjes-van-het-strand-gehalte stijgt. Na het thema van vorig jaar (‘out of the dark, into the light’) gaat Housequake ditmaal letterlijk en figuurlijk de hoogte in; sky high het bruisende metropolitische nachtleven tegemoet - op het Brabantse strand. Housequake Festival entreetickets bedragen 37,50 euro. Picknickmanden (goedgevuld voor 2 personen) kunnen online gereserveerd en betaald worden voor 28,50 euro. Een combiticket (entree + picknickmand) kost 60 euro.

Meer info ook op www.housequake.nl.


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws