Oranjebal

Partyscene Redactie | 13 april 2012
headlines

Het is lente! Hoog tijd om weer eens de voetjes van de vloer te gooien! En waar kan dat beter dan in het Haarlemse Patronaat zaterdag 28 april? Het 80’s Verantwoord circus strijkt hier zaterdag weer neer voor een vervroegde Koninginnenacht zodat je op Koninginnedag weer fris voor de dag kan komen!
80s verantwoord patronaat haarlem
Uiteraard zijn de 7 Inch Twins en Whiplash er weer om  samen met Bea en WimLex hun 80s ding te doen! Deze keer in geheel oranje stijl. Deze muzikale vrienden zijn opgegroeid tussen krakers en kakkers en balanceren dus altijd op die altijd spannende grens van credible & incredible plaatjes die 80's Verantwoord zo ethisch verantwoord maakt. VJ Clipsync - opgegroeid tussen Villa Achterwerk en Sky Channel - voorziet al deze fijne platen van alle pop- en pulpclips. Verzoekjes? Kom maar door op http://www.eighties-verantwoord.nl/verzoekjes/

Voor wie er bij was even een opfris cursus jaren 80: In deze spannende tijd werd ons vocabulaire uitgebreid met geniale woorden als ranzig, ordi, gaaf, onwijs, aso, cool, kicken, relaxed en heftig. Je keek naar Knight Rider en The A-Team, speelde je eerste computergames zoals Larry, Tetris en King’s Quest en had een mat in je nek (heren) of een enorme getoupeerde kuif met permanentje (dames)!

De cd drukt de vinylplaat weg, de Rubik's Cube zorgt voor koppijn en de walkman voor de muziek. Wat voor muziek? Prince, Billy Joel, Dire Straits, Falco, Ryan Paris, U2, Simple Minds, Ultravox, Depeche Mode, Duran Duran, Bruce Springsteen, Sinead O'Connor, Yes, Queen, Madonna, Michael Jackson, Doe Maar en Nena. Oh yeah!

En precies deze artiesten komen allemaal zaterdag 28 april weer voorbij in het Patronaat! Dit feest is verder helemaal 2.0 en crowdsourced: al je verzoekjes en berichten kan je doorgeven via de verzoekencomputer in de zaal en deze worden direct geprojecteerd! Ook speel je oldschool Pacman & Space Invaders op de RetroGames en zelf een 80's plaatje zingen kan bij de KaraokeZuil. Baby, this is all you need on a saturdaynight! Check hier alvast wat klappers ter inspiratie

Wil je kans maken op kaarten? Post dan je favoriete 80s plaatje met een Youtube link op Facebook en zet ‘m meteen daar in je agenda. Dan maak je kans op 1 van de kaarten voor 80’s Verantwoord!

80’s Verantwoord
Zaterdag 28 april 2012
23.00 – 04.00
Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem
Muziekstijlen: 80s, classics
Minimumleeftijd: 21+
Voorverkoop: 12,50
Deurverkoop: 12,50
Tickets: verkrijgbaar bij Paylogic en www.patronaat.nl
www.eighties-verantwoord.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws