Timetable Trackershut bekend

Partyscene Redactie | 13 april 2012
headlines

Na een weergaloos debuut op Bungalup is de Trackershut terug! Dit keer is de hut te vinden in het centrum van Amsterdam. Op zaterdag 21 april gaan de deuren van Pop Up Club 19 in de Reguliersdwarsstraat 19 al open om 15:00 uur.

Er zal worden geprobeerd de ongekend enthousiaste Bungalup sfeer te benaderen middels het thema Rave De Lente! Naast de hosts 2 Man en 1 Paardenkop zijn er twee hele speciale gasten die wel van een feestje houden.

DJ Sandeman: mastermixer
Zo is één van de Bunaglup jocks gestrikt die al sinds jaar en dag de 3FM lusteraars aan de radio weet te klampen: Sandeman! Zijn maandmixes zijn retepopulair en dat is niet zo vreemd, hij gooit alle stijlen in de blender en weet er een strakke tijdloze mix van te maken. Perfect voor De Trackershut dus deze held! Maar muziek spreekt beter dan woorden dus check zijn legendarische sets hier: http://soundcloud.com/djsandeman

Herr Arter: Electronation held keer terug achter de decks!
Van 2002 tot 2007 was Herr Arter samen met Terry Toner hét gezicht van Electronation! Van Awakenings tot Dance Valley, van clubs (Nederland en buitenland) tot afters, overal was hij een graag geziene gast. Ook was hij bekend van zijn eigen underground rave Putsch. In 2008 hing hij zijn koptelefoon aan de wilgen wegens een tweede studie rechten. Nu hij die heeft afgerond begint het weer te kriebelen en is hij weer aan het draaien, produceren en piano spelen. Zijn set zal zowel oude klappers als nieuw werk bevatten, dit wordt een klapper! Check voor een voorproefje http://soundcloud.com/herr_arter

de trackershut pop up club 19

Rave de lente!
Zaterdag 21 april kan je van 15.00-21.00 even geen dagje shoppen, maar raven! Bloemetjes, gras, rokjes, de zon en andere lente artikelen zijn aanwezig. Ook een cocktailbar en een mogelijkheid tot een lichte versnapering rond het avonduur mogen niet ontbreken. Dus haal je meest kleurige en sexy outfit maar uit de mottenballen en kom raven voor het leven! Want muzikaal zit het wel snor in De Trackershut, met house, techno en classics. Uw host is de semi live act 2 Man en 1 Paardenkop: lekker beesten op Skihut techhouse met een vleugje nostalgie! Nu al dé festival act van 2012, was voor het eerst te bewonderen op Bungalup. Check http://www.facebook.com/2man1paardenkop voor meer info en luister de set op http://soundcloud.com/2man1paardenkop De dag zal fijntjes worden geopend door Nice Guy Eddy. Hij deed een mooie set op Bungalup, draaide onlangs in Oostenrijk, Sonate en Blijburg en was resident bij de beruchte Schillenhut feesten. Zijn nieuwe studio is bijna af dus hou zowel Beatport als http://soundcloud.com/eduijff in de gaten!
pop up club 19
De timetable is als volgt:
Nice Guy Eddy: 15.00-16.30
DJ Sandeman: 16.30-17.30
Herr Arter: 17.30-19.00
2 Man 1 Paardenkop: 19.00-21.00

Afterparty op zelfde locatie
Aansluitend is er op dezelfde locatie Vuig *Tuig! van 22.00 tot maar liefst 10.00 dus je kan de hele nacht en ochtend door! Een overdekt mini festival in april dus al! Alleen dan een stuk intiemer, slechts 240 ravers worden toegelaten.

Uiteraard zijn er nog vuige verrassingen en andere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen plus een ouderwetse  knutselhoek. Kortom, dit is ook de ideale (after)party! Bijzijn is meemaken! De Trackershut wordt gehost door Flexcitement.com en Wise Man Entertainment.

De Trackershut
Zaterdag 21 april 2012
Pop-up 19, Reguliersdwarsstraat 19, Amsterdam
15:00 - 21:00
Voorverkoop:  10,- via deze link
Deurverkoop: 12,-
Facebook:



Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws