Vloervuller van de week: Laurent Garnier

Partyscene Redactie | 30 maart 2012
headlines

Lolo op bezoek bij Dekmantel

Dekmantel is vijf en dat moet natuurlijk goed gevierd worden, met een driedaags feestje in het Amsterdamse MC Theater en mooie namen in de line-up. Vrijdag openen Laurent Garnier, Scan X en Benjamin Rippert het bal, samen met Thomas Martojo. Prima gelegenheid om nog eens zo’n onvervalste classic van ‘Lolo’ af te stoffen.

 

Ja, we weten het: Garnier is ‘geen technoproducer!’. Hij roept dat al sinds 1860 en na releases in de meest uiteenlopende elektronische stijlen, de ‘Expect The Unexpected’- tour met Jeff Mills, een productie voor een balletgezelschap en het huidige live-experiment L.B.S. met Scan X en Benjamin Rippert, twijfelen we daar ook niet aan.

Maar dat wil nog niet zeggen dat we niet meer mogen genieten van zo’n ontregelende, duistere technoknaller, zoals alleen de Fransman ze rond de eeuwwisseling kon maken. We zijn trouwens benieuwd wat het nieuwe L.B.S.-album dit jaar gaat brengen. En of de voorproefjes Jacques In The Box’ en ‘Our Future’ vrijdagavond nog voorbijkomen.

De avond met L.B.S. is uitverkocht, net als de zaterdag met Robert Hood, O/V/R (Regis en James Ruskin) en ROD (voor beide avonden zijn nog 250 kaarten aan de deur verkrijgbaar). Maar je kunt wel terecht op de zondag met o.a. Todd Terje, Rahaan, Antal vs San Proper en Casper Tielrooij. Meer info vind je op de Dekmantel-site.

Rest ons niets anders dan Dekmantel van harte te feliciteren met dit jubileum en eens even grondig op te warmen voor het weekend met ‘Sambou’.

 

(link)

Website Laurent Garnier

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws