TimeWarp still going strong

Partyscene Redactie | 19 januari 2012
headlines

Duits techno-instituut onverwoestbaar

Time Warp, de bekendste technoparty van onze oosterburen, heeft de line-up bekend gemaakt van de komende editie, 31 maart in Mannheim. Niet verrassen: iedereen die er toedoet in de techno- en housewereld is van de partij.

 

Sinds 1994, onder aanvoering van een nog jonge dj Sven Vath, organiseert Time:Warp haar eerste technofeest in een dorpje, vlakbij Mannheim. De sterk groeiende en immer populaire indoor-party moet al snel uitwijken naar een grotere locatie; de Maimarktgelände in Mannheim.  

Timewarp sfeer

Met tientallen dj’s, meerdere area’s, edities in naastgelegen landen, een gelijknamige cd-serie en vele internationale bezoekers, kun je stellen dat Time:Warp het succesvolste technoconcept van Europa is. Een feest die je eenmaal in je leven moet hebben meegemaakt. Misschien op 31 maart as?

Time:Warp op 31 maart 2012 vindt plaats in de Maimarktgelände in Mannheim. Kaarten kosten 60 euro. O.a. Sven Vath, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Magda, Loco Dice, DJ Rush en tientallen anderen staan op de playlist.

Alle info en de volledige line-up vind je op de site van Time:Warp

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws