Dance-goodies bij 3FM Serious Request

Partyscene Redactie | 22 december 2011
headlines

Bieden maarrrrr!

Het was je vast niet ontgaan dat Gerard Ekdom, Timur Perlin en Coen Swijnenberg weer in het Glazen Huis zitten; dit jaar om geld in te zamelen voor moeders in oorlogsgebieden. En  natuurlijk zijn er ook weer goodies voor de dance-liefhebbers op de Serious Request-veiling te vinden.

Serious Request 2011Er kan bijvoorbeeld keihard gechilled worden met een dj-set van Wicked Jazz Sounds in je eigen huiskamer (1 en 2). Mister White Noise, Dave Clarke, gooit een Denon DN-S3700 cd/mp3-speler in de aanbieding (interesse? Bieden op dit item kan alleen donderdag nog!).

En ben je het draaien voor het denkbeeldige publiek op je zolderkamer helemaal zat, dan kun je ook bieden op een openingsslot op Extrema Outdoor 2012 of op een gig tijdens Solar Weekend 2012.

Tiësto stelt verder een gesigneerde platentas ter beschikking en ook gesigneerde roze Pinkpop-gehoorbeschermers, die je natuurlijk goed kunt gebruiken als iemand zijn muziek opzet (flaaauuuwww!) ;-)) Armin van Buuren pakte dinsdag al flink uit in zijn hometown, met een benefietgig in de Stadsgehoorzaal en een masterclass dj'en voor 5 personen.

Zit er niets voor je tussen op de veiling? Dan vraag je toch gewoon een lekker verantwoord elektronisch plaatje aan! De opbrengst van Serious Request gaat naar het Rode Kruis.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws