Presk wint Grote Prijs, publieksprijs voor Shambok

Partyscene Redactie | 11 december 2011
headlines

Opvolger Pitto en Individualism bekend

Tijdens de finale voor de categorie dance/ producers in De Melkweg, werd Presk door de jury gekozen als winnaar van de Grote Prijs 2011. De mannen van Shambok gingen er vandoor met de publieksprijs.

Presk wint Grote Prijs 2011De jury was zaterdagnacht het meest onder de indruk van de uit Brabant afkomstige (en in Amsterdam woonachtige) Presk, a.k.a. Pieter Willems. ‘Vanaf de eerste toon raak. Hij heeft een eigen sound die helemaal van nu is. Een mooi vol geluid met prachtige opbouw', aldus de jury. Zijn set werd begeleid door visuals van Tarik Barri, die ook regelmatig samenwerkt met Monolake.

Het Rotterdamse duo Shambok (Vincent van de Griend & Vincent Frerichs) bleek de grote favoriet bij het publiek. Presk gaat naar huis met €5000,- werkbudget, optredens op o.a. Eurosonic en Extrema, studiotijd bij SAE Institute, professionele coaching, 500 exemplaren van de promosingle en een fotosessie voor persfoto’s. De publiekswinnaars Shambok ontvangen een bedrag van €1000,-

Info over de winnaars in de overige categorieën (hiphop, rock/alternative, singer/songwriter) vind je op de Grote Prijs website.

Presk

Shambok

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws