Fabric kondigt 6 nieuwe releases aan

Partyscene Redactie | 27 juli 2011
headlines

Voorproefjes van Jamie Jones en Four Tet

De club in Londen doet gelukkig niet aan komkommertijd en liet ons deze week vast weten welke mixen eraan komen. Een mooi lijstje met o.a. Four Tet, Dave Clarke, het Visionquest-collectief en Tectonic labelbaas Pinch.

Four Tet neemt FabricLive 59 voor zijn rekening.Dit zijn de dj’s/ producers die momenteel de laatste hand leggen aan verse Fabric en FabricLive-releases (in de planning tussen september en november):

Fabric 59: Jamie Jones
FabricLive 59: Four Tet
Fabric 60: Dave Clarke 
FabricLive 60: Brodinski 
Fabric 61: Visionquest 
FabricLive 61: Pinch

Van de twee 'nummers 59’ kun je alvast een voorproefje horen op de Fabric-site. De mix van Jamie Jones zal grotendeels de sound van zijn eerdere releases op o.a. Crosstown Rebels en eigen label Hot Creations bevatten: ‘De Hot Creations-stijl spreekt een hele brede doelgroep aan, omdat de muziek nooit te ingewikkeld wordt.(…) Bij ons label draait het om het genieten van kwalteitsmuziek, lol hebben met je vrienden en het beleven en ademen van het feest en de muziek samen.’

Four Tet (Kieran Hebden) pakt het op zijn FabricLive-mix iets anders aan met een combinatie van vergeten pareltjes, nieuw materiaal en recente tracks, in een mix die voor de verandering eens snel begint en langzaam eindigt: “Deze mix gaat niet over mij als dj. Het gaat over Londen, Fabric, avonden uit en mijn ervaringen daarbij. De herinneringen en de invloeden.(…) Ik hoop dat mensen de mix keihard opzetten, zich erin verliezen en zich er van alles bij gaan herinneren of voorstellen.” Four Tet doet met de releasetour ook Trouw aan op 25 september, samen met Floating Points.

Website Fabric

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws