Opsporing verzocht: Laurent Garnier bestolen

Partyscene Redactie | 26 mei 2011
headlines

‘Wie kent deze slijmerige nietsnut?’

Het stelen van dj-spullen zuigt; helemaal als de dj in kwestie ook nog eens zijn best heeft gedaan om jou en je vrienden een kek YouTube-filmpje te bezorgen…

 

De cd-dief in actie.Toch is dat precies wat Laurent Garnier lijkt te zijn overkomen op Time Warp 2011. Terwijl hij de iPhone van iemand uit het publiek aanpakt om een leuk shotje vanuit de booth te schieten, blijkt één van de vrienden van de iPhone-bezitter inmiddels al een cd uit de booth te hebben gestolen. Het gaat om een cd met oude techno edits, waar de Fransman helaas geen kopietjes meer van heeft.

‘Lolo’ is dus nogal pissig en probeert op zijn Facebook-pagina te achterhalen wie de dief is, via datzelfde filmpje van de iPhone-bezitter. Daarop is in de eerste minuut duidelijk te zien is dat iemand de cd pakt. Dezelfde persoon duikt later in het filmpje nog twee keer op; nu met de blauwe stift en groene cape in zijn hand (2:43 en 3:32). Het zou om deze zak hooi gaan.

Was u tijdens Time Warp in de zaal waar Laurent Garnier en Scan X draaiden en heeft u de verdachte daar gezien? Of heeft u meer informatie over hem, zoals zijn naam of verblijfplaats? Meld het dan even op de Garniers Facebook. En de wijze les van vandaag: overal een back-up van maken!

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws