De Apocalyps Top 10

Partyscene Redactie | 20 mei 2011
headlines

21 mei: einde der tijden

Ja mensen, zaterdag is het zo ver. De dag des oordeels. Als we tenminste het rekensommetje van de Amerikaanse predikant Harold Camping moeten geloven. Daarom 10 apocalyptische klassiekers, die je echt nog even gehoord moet hebben voor we met z'n allen ten onder gaan.

Overleven we het weekend?Laten we eerlijk zijn, alle tekenen zijn er: Osama Bin Laden is dood, Gorden verlaat de Toppers, Oprah heeft haar laatste show opgenomen, er zijn duizenden mensen serieus met ‘planking’ bezig (lolwut?) en er is een extra Sinterklaasjournaal aangekondigd, midden in mei! Misschien nog wel het meest verontrustende nieuws: John de Groot heeft na jarenlang recensies schrijven voor deze site, besloten de redactie te verlaten om zich te kunnen focussen op andere belangrijke zaken in het leven. Moeten we nog verder gaan?

Nou kan de 89-jarige meneer Camping het ook best verkeerd hebben, net als bij zijn eerdere voorspelling in 1994. Bewaar deze top 10 dan even voor 21 december 2012, want dan zijn we volgens de Maya’s sowieso de klos. Precies, de Maya’s: de oude beschaving die alles kon voorspellen. Behalve dan dat er een stelletje bloeddorstige Spanjaarden aan zou komen varen om diezelfde Maya-beschaving compleet van de kaart te vegen...

Maar goed, voor de zekerheid tien apocalyptische plaatjes waarmee je je vast een beetje kunt voorbereiden op de supertsunami die de aarde gaat verwoesten. Jouw eigen ‘judgement day’-tracks nog even snel delen kan uiteraard in het forum en andere ideetjes voor die laatste kostbare uren vind je op Twitter.

*Update 22/5* Ongelofelijk! Tegen alle verwachtingen in zijn we er gewoon nog! ;-)

Tenor Saw- 'Ring The Alarm'

 

Flying Lotus- 'I Feel Like Dying'

 

Four Tet- 'Angel Echoes'

 

Goldie- 'Sea Of Tears'

 

Joe Smooth- 'Promised Land'

 

Orbital- 'Impact USA (The Earth Is Burning)'

 

Jones & Stephenson- 'The First Rebirth'

 

Jeff Mills- 'The Bells'

 

Lil’ Louis- 'Black Out'

 

Euromasters- 'Alles Naar De Klote'

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws