Bieden op een gig tijdens Sonar 2011

Partyscene Redactie | 29 april 2011
headlines

50 minuten draaien op Sonar By Night

Vanaf maandag 2 mei kun je via eBay bieden op een plekje in de line-up van het Spaanse festival, dat van 16 t/m 18 juni plaatsvindt in Barcelona. De hoogste bieder draait een set van 50 minuten op Sonar By Night op 17 juni.

Bieden op een DJ Pass of Ego Pass.
Zou het wel goed gaan met de kaartverkoop van Sonar? Of moet de organisatie via allerlei slinkse omwegen proberen meer geld binnen te slepen? Deze veiling biedt natuurlijk een mooie kans voor nieuw talent om één klap een publiek van duizenden te bereiken, maar waarom niet gewoon een gratis wedstrijd waarbij deelnemers een demo kunnen opsturen? Ook is nog niet bekend wat er met de opbrengst van de veiling gaat gebeuren, al zal dit de komende weken ongetwijfeld duidelijk worden, naarmate we meer te weten komen over het thema van dit jaar (het hele festival bleek eerder ook al ‘te koop’.)

Maar goed, mocht je nog wat euries in een oude sok hebben liggen, dan zou je een poging kunnen wagen om de Sonar ‘DJ Pass’ te bemachtigen. Naast de gig van 50 minuten op Sonar By Night op 17 juni, geeft de pas je ook vrije toegang tot alle dagen van het festival. Naast de DJ Pass kun je ook bieden op twee ‘Ego Passen’. Degenen die deze passen in handen krijgen, mogen een videoboodschap van 20 seconden opnemen, die op alle schermen van Sonar Barcelona of het zusterfestival Sonar Galicia te zien zal zijn. Ook de Ego Pass biedt vrije toegang tot één van de twee festivals. Het bieden begint bij €1,-.

Hier vind je meer info over de veiling.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws