Video: Mount Kimbie in de Abbey Road studio

Partyscene Redactie | 26 april 2011
headlines

Duo doet ook Nederland weer aan tijdens tour

De legendarische studio in Londen, vooral bekend door de succesvolle albums die de Beatles er ooit opnamen, is het toneel van het Britse tv-programma ‘Abbey Road Debuts’ waarin nieuw talent de kans krijgt een groter publiek te bereiken. Het duo Mount Kimbie kwam in april langs om o.a. hun track ‘Maybes' live te vertolken.

 

Mount Kimbie in de Abbey Road studio


Dominic Maker and Kai Campos vormen samen één van de meer fijnzinnige elektronische acts van dit moment en tasten vol overgave de grenzen van de ambient, hiphop, dubstep en electronica af. Hun debuutalbum ‘Crooks And Lovers’ op Hotflush haalde vorig jaar vele jaarlijstjes en de mannen zijn momenteel volop aan het touren.

Tussendoor vonden ze nog even tijd om mee te doen aan het Channel 4-programma ‘Abbey Road Debuts’ waar ze o.a. een mooie live-versie van de track ‘Maybes’ uit 2009 ten gehore brachten (check de video hier). Dom en Kai van dichtbij in actie zien kan binnenkort ook weer in Nederland, want ze doen met hun tour Utrecht (Ekko op 12 mei), Groningen (Simplon op 13 mei) en Amsterdam (Pitch festival op 10 juli) aan.

MySpace Mount Kimbie

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws