Manual Music brengt track Roy Avni uit

Partyscene Redactie | 25 maart 2011
headlines

Officiële release voor ‘Horz’

In de laatste weken voor zijn overlijden dook de onverzettelijke Electronation-oprichter, organisator en dj Roy Avni nog de studio in met Mason voor een laatste wapenfeit. Het werd de track ‘Horz’; deze week officieel uitgebracht via Manual Music.

De officiële release van 'Horz' is een feit.Avni stak zijn tomeloze energie en ongebreidelde passie voor dance in veel projecten, maar leek door zijn ziekbed niet meer toe te gaan komen aan dat ene project dat al lang op zijn verlanglijstje stond: een eigen track produceren.

Twee weken voor hij in juni 2010 overleed, lukte het hem toch nog om ‘Horz’ op te nemen, met de hulp van goede vriend en dj/ producer Mason. De track is al te horen geweest in de clubs en op de Soundcloud-account van Roy, maar een officiële release was er nooit van gekomen.

Tot Paul Hazendonk (dj/ producer/ labelbaas Manual Music) en Mason deze week bekendmaakten dat de track nu is uitgebracht op Manual, in een orginele en een dub versie. Ook zit er een remix van Hazendonk & Luke Mandala bij en komen er nog reworks aan van Marc Romboy, Rodriguez Jr. en Terry Toner. ‘Horz’ is verkrijgbaar via Beatport en een groot deel van de opbrengst komt ten goede aan de organisatie Fight Cancer.

 

Meer info op de website van Manual

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws