Red Bull Music Academy 2011 in Tokyo

Partyscene Redactie | 24 februari 2011
headlines

Schrijf je nu in!

Van 2 tot 6 maart vindt op verschillende locaties in Amsterdam het 5 Days Off festival plaats. Als onderdeel van het kunstenprogramma ‘5 Days On’ organiseert Red Bull op zaterdag 5 maart in Club Up een workshop met twee van de headliners, waaronder MJ Cole.

Tussen 23 oktober en 25 november vindt in Tokyo de 13e editie van de Red Bull Music Academy plaats. In Tokyo worden twee groepen van 30 muzikanten, producers en dj’s uitgenodigd om daar twee weken door te brengen. Zij krijgen lectures van de groten der aarde, brengen dagelijks tijd door in een van de studio’s van de Academy en treden ’s avonds op in de lokale clubs. Het is tot 4 april mogelijk om je in te schrijven.

 

De editie van 2010 vond plaats in Londen met Mark Fader als Nederlandse deelnemer. De Amsterdammer komt nog steeds woorden te kort om zijn belevenissen daar te omschrijven: “Als muziek je passie is, is er geen mooiere ervaring denkbaar. Sinds Londen weet ik 100% zeker dat ik door wil in de muziek en niet een of andere saaie kantoorbaan zal accepteren.”

 

Red Bull Music Academy Workshop @ 5 Days Off

Van 2 tot 6 maart vindt op verschillende locaties in Amsterdam het 5 Days Off festival plaats. Als onderdeel van het kunstenprogramma ‘5 Days On’ organiseert Red Bull op zaterdag 5 maart in Club Up een workshop met twee van de headliners, waaronder MJ Cole. Een tweede artiest wordt nog bevestigd. Deze workshop is een voorproefje van de internationale Red Bull Music Academy dit jaar in Tokyo en is vrij toegankelijk. De deuren gaan om 13:30 open.

 

Inschrijven voor Tokyo

Muzikanten, dj’s en producers worden bij deze opgeroepen om zich in te schrijven voor de onvergetelijke muzikale trip die Red Bull Music Academy heet. Of je nu beats maakt, saxofoon speelt, techno draait of ballads schrijft; het enige dat telt om kans te maken op een uitnodiging is een eigen kijk op muziek. Check DEZE LINK om je in te schrijven.

 

Event: Red Bull Music Academy Workshop @ 5 Days Off

Datum: Zaterdag 5 maart

Tijd: 13:30 – 18:00

Locatie: Club Up, Korte Leidsedwarsstraat 26, Amsterdam

Line-up: MJ Cole, meer tbc

Red Bull Music Academy

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws