Native Instruments lanceert nieuwe Traktor-software

Partyscene Redactie | 15 februari 2011
headlines

DJ-stumperds opgelet!

Voor alle dj’s die geen plaat of cd strak kunnen mixen via de inmiddels klassieke decks-en-mengtafel-setting, is er de dj-mix-software van Traktor. Bouwer Native Instruments presenteerde onlangs de nieuwste varianten: Traktor Pro 2 en Duo 2.

Op het creatieve vlak heeft Native Instruments heel wat te melden. Een dj wordt een live-remixer met innovatieve loop en CUE functies. De nieuwe Traktor krijgt sample decks en loop-functies, die al gebruikt worden in Traktor S4 Kontrol-software.

Traktor Duo 2 en Traktor Pro 2 - vanaf april verkrijgbaar - zijn de opvolgers van Traktor Duo en Traktor Pro. Naast de pakketten met alleen software, worden ook pakketten aangeboden inclusief Audio Interface. Dat zijn de Traktor Scratch Duo 2 en Traktor Scratch Pro 2 digitale vinyl systemen.

De Scratch Duo 2 en - Pro 2 gaan nog een stapje verder met nieuwe functionaliteiten, waaronder mixen met 4 decks, ter plekke toevoegen van loops, effecten en edits aan je trackkeuze en gemakkelijk combineren van vinyl, cd’s, mp3.

Heb je de eerste software van Traktor al in je bezit, dan biedt Native-Instruments de mogelijkheden om te upgraden naar de nieuwe varianten tegen een voordelig tarief. Check hieronder de mogelijkheden en prijzen van de verschillende pakketten, te bestellen via Bax Shop.  

Traktor promofilmpje

Traktor Pro 2

Traktor Duo 2

Traktor Scratch Pro 2

Traktor Scratch Duo 2

Native Instruments

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws