Hollandse glorie IDMA-genomineerden

Partyscene Redactie | 28 januari 2011
headlines

Nederland danceland nr. 1?

We kunnen in dit koude kikkerlandje niet alleen goed voetballen, maar ook muziek maken, een radiostation runnen, feestjes geven, draaien en labels runnen. Dat blijkt uit de lijst met genomineerden van de jaarlijkse International Dance Music Awards, uitgereikt tijdens het WMC in Miami, van 8 tot 12 maart.

 

Joris Voorn is genomineerd in de categorie beste minimal/techno track, Dance Departement maakt kans op een prijs in de categorie beste dance radio show, Sensation en Trance Energy zijn één van de meest populaire dance-events ter wereld en Armin, Tijs en Ferry zijn, niet geheel onverwachts genomineerd in categorieën als de beste trance-dj, productie, label of mixalbum. Waar een klein land toch goed in kan zijn?   

Joris Voorn: The Secret (Cocoon)

 

Nu de nominatieronde voorbij is, kun je nu je stem uitbrengen uit de vijf genomineerden per categorie; in totaal zijn er 56 categorieën. Tot 18 februari kun jij je stem uitbrengen op je favoriete plaat, beste koptelefoon, favoriete radioprogramma, mooiste club of meest memorabele feest van het afgelopen jaar.

Winnaars IDMA 2010

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws