Ghostly Music Service: een abonnement op Ghostly

Partyscene Redactie | 23 december 2010
headlines

Ghostly in je inbox

Terwijl sommige labels en auteursrechtenorganisaties de muziekconsument met stevige repressievoorstellen weer in het bestedingsgedrag van 1989 proberen te dwingen, zijn er gelukkig ook labels die vooruit durven te denken. Zo is Ghostly International onlangs gestart met hun Ghostly Music Service.

Ghostly Music ServiceMet de Ghostly Music Service neem je voor £ 15,- per maand een abonnement op de muziek van het label Ghostly International. Wanneer je je aanmeldt krijg je gelijk de laatste 60 releases ter download in je inbox.

Daarna ontvang je iedere Ghostly en Spectral Sound-release die uitkomt, kun je content selecteren uit hun ‘back catalog’, komen bonustracks, niet eerder uitgebracht materiaal en zeldzame oudere releases tot je beschikking en krijg je ook nog eens 15% korting op alle artikelen in de Ghostly Shop.

Hoewel je dus niet weet welke releases je toegestuurd krijgt, kunnen het met Ghostly-artiesten als Dabrye, Gold Panda, Lusine en Matthew Dear nooit echt vervelende tracks zijn. Aanmelden voor de Ghosty Music Service kan hier.

Website Ghostly International

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws