Vloervuller van de week: Redshape

Partyscene Redactie | 28 augustus 2010
headlines

Gemaskerd bal op voormalig Floriade-terrein

De weersverwachtingen beloven niet veel goeds voor de Nederlandse festivals dit weekend. Maar als het aan de gemaskerde man uit Berlijn ligt wordt Mysteryland hoe dan ook één grote muzikale speeltuin.

Hoewel zijn ware identiteit nu onthuld is houdt de Duitse producer Redshape nog altijd dat kenmerkende rode masker op tijdens gigs; naar eigen zeggen omdat het masker inmiddels een beetje een eigen leven en karakter heeft gekregen. Wij vinden het allemaal best, zo lang hij maar van die diepe spannende tracks blijft fabriceren, waarin al het goede van technoheden en –verleden terug te vinden is.

Na zijn album The Dance Paradox’ uit oktober 2009 en twee losse releases op Delsin en zijn eigen label Present, is het op productievlak momenteel een beetje stil rond de gemaskerde man. Wel staan er tientallen gigs in zijn agenda, waaronder het optreden op Mysteryland en de Delsin/ Ostgut Ton-labelnight in Trouw op 23 oktober (tijdens ADE). Gelukkig heeft Redshape in de vier voorgaande jaren zo veel tunes geproduceerd, dat er altijd genoeg materiaal is voor een dik feestje. We nemen een voorproefje op Mysteryland en de ADE-labelnight met het onweerstaanbare ‘The Playground’ uit 2006.

 

MySpace Redshape

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws