Love2Party Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 30 juli 2010
headlines

WEEEEEKEND!!!!!!!!!!!!

Een bescheiden weekendoverzicht, deze week. Want zoveel spannends is er komend weekend niet te beleven in de vaderlandse clubs. In Amsterdam vinden nog wel wat feestjes plaats met wat internationale artiesten en in Utrecht staat Rockit op het programma. Maar daar is alles wel mee gezegd. Dan maar naar een van de vele festivals in Duitsland?

 

Wat: Wagon Repair.

Locatie: TrouwAmsterdam.

Datum: vrijdag 30 juli

Line-up: Mathew Jonson, Quince, Live: Ryan Crosson

Entree: 15 euro.

Bijzonderheden: Hoewel hij al bijna tien jaar muziek maakt heeft Jonson onlangs pas zijn debuutalbum ‘Agents of Time’ uitgebracht en dat mag gevierd worden. Met een album release feestje in Trouw vrijdag 30 juli.

Wat: Dance Departement at the Beach

Locatie: Whoosah, Scheveningen.

Datum: zaterdag 31 juli

Line-up: Chocolate Puma, Dennis Ruyer, Dimitri, Lin, Reinier Bergsma

Entree: Gratis.

Bijzonderheden: Zondag 1 augustus vindt de 2e editie plaats van Dance Department on the Beach. Dit keer in de Whoosah in Scheveningen. En dat belooft een knaller te worden, want house legende Dimitri is toegevoegd aan de line up!

Nature One crowd

Wat: Nature One Festival

Locatie: Raketenbasis Pydna, Kastellaun/Hunsrück.

Datum: vrijdag 30 juli t/m zondag 1 augustus

Line-up: O.a. Paul van Dyk, Timo Maas, Carl Cox, Chris Liebing, Speedy J, Ben Sims, Guy J, Mijk van Dijk.

Entree: Datticket 54 euro.Passe-Partout: 71 euro.

Bijzonderheden: Groot festival voor elektronische muziek, sinds augustus 1995 in een voormalige VS rakettenbasis, super bijzondere locatie in de middle of nowhere, berucht om de grote camping die meer mensen trekt dan dat er naar het festival zelf gaan. Om de 10 meter een tent compleet uitgerust met non-stop bemand dj meubel, lichtshow en professioneel geluid.

Wat: Sundeck Festival

Locatie: NSDAM, Amsterdam.

Datum: zaterdag 31 juli

Line-up: Christian Prommer, O.Boogie, William Kouam Djoko

Entree: 22,50 euro.

Bijzonderheden: Na de bekendmaking van een live optreden van William Kouam Djoko (ThirtyOneTwenty) op Sundeck Festival gaat het extra hard met de kaartverkoop. William is bekent van o.a. de onvergetelijke show tijdens de Raad van 11 in Trouw Amsterdam en van zijn briljante set tijdens Free Your Mind Festival en Awake Fest 10 YRS. Hij zal de hoog gespannen verwachtingen absoluut waar gaan maken. William is de absolute top en komt binnenkort uit met heel veel nieuwe tracks.

Christian Prommer behoeft eigenlijk geen introductie. Christian Prommer is de virtuoze Duitse producer en dj en hij bracht in 2008 ‘Drumlesson One’ uit, op het befaamde !K7 label dat onder meer platen uitbrengt van Carl Craig, Funkstörung en Kruder & Dorfmeister. Electronica en beats, daarvoor ben je bij !K7 aan het juiste adres.

Rockit Open Air flyerWat: Rockit Open Air 

Locatie: Maarsseveense Plassen, Utrecht.

Datum: zaterdag 31 juli.

Line-up: O.a. Secret Cinema, Joel Mull, Luke Slater, Surgeon, Ben Sims,  Sebo K, Jeff Mills, Paul Ritch - Live, James Zabiela, Layo & Bushwacka!, Michel de Hey, Isis, Marcello, Remy, Benny Rodrigues, Darko Esser, Dimitri.

Entree: 45 euro

Bijzonderheden: De voorspellingen wisselen van dag tot dag. Gelukkig ziet het er op dit moment goed uit! Maar weer of geen weer, het wordt een vrolijke, speelse, gezellige en muzikaal hoogstaande bedoeling komende zaterdag! Op het moment van schrijven wordt het vooralsnog een zonnige dag, 21 graden. Wel met een wolkje, maar geen regen (bron: weer.nl). Heerlijk festivalweer dus. Dus weer of geen weer? De organisatie is hoe dan ook goed voorbereid en met jullie maken we er een memorabele dag van komende zaterdag! Houd de verschillende weersites in de gaten. Dan weet je gelijk wat je aan moet trekken.

Wat: Rockit Open Air Afterparty

Locatie: Poema, Utrecht.

Datum: zaterdag 31 juli

Line-up: Wesdex, Surgeon, Oscar Mulero, Remy, Darko Esser.  

Entree: 12,50.

Bijzonderheden: Waar anders dan in de onlangs geredde club Poema kun een fijne after party van je festival in de omgeving van Utrecht geven? Juist; in de Poema natuurlijk, een club die de technoliefhebbers uit het midden van ons land wel weten te vinden. Zeker als je Internationale toppers als Oscar Molero en Surgeon neerzet met nationale helden als Remy en Darko Esser.

Hebben we een essentieel feestje gemist in dit overzicht? Zet ‘m dan in het forum! Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws