Terug naar de basis met Kerri Chandler@10 Days Off

Partyscene Redactie | 26 juli 2010
headlines

Portie positieve vibes voor je speakers

Na een weekend vol chaotische berichten en beklemmende beelden vanaf de Duitse Loveparade, kunnen we op de redactie wel wat soulvolle tunes van een spirituele dj gebruiken. En gelukkig verschijnt er dan anderhalf uur Kerri Chandler op 10 Days Off online.

 

Hartverwarmende deephouse en geruststellende classics van Kerri.Het ziet er naar uit dat de Loveparade na 20 jaar nu dan toch slachtoffer is geworden van het eigen commerciële succes. De dramatische beelden van een enorme menigte die door gebrekkige organisatie in de verdrukking kwam, schokten niet alleen de dancescene maar de hele wereld. Tijd dus om eens even terug te gaan naar waar het nou eigenlijk echt om draait op de dansvloer én naar wat de basis van de Loveparade in een ver verleden was: de muziek en de positieve vibes.

Met wie kunnen we dat nou beter doen dan met een dj/ producer uit New Jersey, die heilig gelooft in vrede en harmonie en na al die jaren achter de decks nog steeds niet zeker weet hoe je het woord ‘commercieel’ eigenlijk schrijft? Vorige week stond Kerri Chandler op 10 Days Off in Gent, waar hij een set vol hartverwarmende deephouse en geruststellende classics ten gehore bracht.

 

MySpace Kerri Chandler

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws