Speciaal voor voetbalhaters: Cobblestone Jazz in de mix

Partyscene Redactie | 14 juni 2010
headlines

Van Persiiiiieeeeeee....

Wij zijn momenteel druk bezig om ons in de oranje pruiken, beessies en brulshirts te hijsen, maar willen voetbalhaters toch tegemoetkomen met twee alternatieve speelhelften van Cobblestone Jazz in Moskou.

 

Cobblestone Jazz in het rood-wit-blauw... Toeval? Denk het niet! :-)Ondanks berichten van het blog De Speld, dat Nederland besloten heeft de groepsfase van het WK over te slaan wegens gebrek aan kwalitatief hoogstaande tegenstanders (LOL), staan onze elf straks wel degelijk op het veld tegen Denemarken. Wat betekent dat de voetbalverslaafde L2P-redactie tot een uurtje of 17:00 offline is. Wanneer komt trouwens de eerste vuvuzela-housetrack uit? ;-)

Maar er zijn –onbegrijpelijk- ook mensen die de internationale titanenstrijd op gras maar onzin vinden. Speciaal voor hen deze alternatieve middagbesteding: een linkje naar twee uur jazzy, bezwerende house en techno van Mathew Jonson, Danuel Tate, Tyger Dhula, a.k.a. het Canadese trio Cobblestone Jazz, dat op 30 mei in Club Solyanka te Moskou werd opgenomen. Enjoy! (Deel 1  en 2).

MySpace Cobblestone Jazz

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws