TJ Kong & Nuno dos Santos streamen debuutalbum

Partyscene Redactie | 27 mei 2010
headlines

Duo wil meer emotie in muziek

Na drie jaar zwoegen in de studio is ‘After Dark, My Sweet’ het debuut van Erwin van Moll (a.k.a. TJ Kong) en Nuno dos Santos, een feit. Beluister het album hier.

'After Dark, My Sweet' komt in juni uit.Het debuutalbum van het duo komt uit op Compost Black, het Duitse label waar eerder hun remixen van Robert Armani’s ‘Circus Bells’ en de tracks ‘Merging’, ‘Tranentrekker’ en ‘The Deep End’ op verschenen. Deze laatste drie vinden we ook terug op het album, waarvan twee in een nieuwe remix.

De missie van Kong & Dos Santos is om ‘de emotie terug te brengen in de elektronisch muziek’. Ze riepen daarvoor de hulp in van veel gastartiesten. Zo is veteraan Robert Owens te horen op ‘Merging’ en ‘Where Were You’ en leent Massive Attacks Nicolette haar stem aan ‘Something Happened’ en ‘Birthday’.

‘After Dark, My Sweet’ wordt op 18 juni uitgebracht en de releaseparties zijn op 11 juni bij Area 51 in Eindhoven en op 12 juni in de Trouw. Hier kun je de elf tracks van het album vast beluisteren en ook de album dj-podcast downloaden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws