Gouden Kabouters gaan internationaal

Partyscene Redactie | 26 april 2010
headlines

Internationale award uitreiking tijdens Amsterdam Dance Event

DJ Fanclub, Amsterdam Dance Event en Paradiso presenteren de eerste editie van de ‘International Golden Gnome Awards’ tijdens de openingsavond van het Amsterdam Dance Event.

DJ Fanclub, Amsterdam Dance Event en Paradiso presenteren de eerste editie van de 'International Golden Gnome Awards', tijdens de openingsavond van het Amsterdam Dance Event.

Wat in 1995 begon als een grap, met als hoofddoel de humor terug te brengen in de steeds serieuzer wordende uitgaansscène van Amsterdam, is vijftien jaar later dé Nederlandse Awardsceremonie van het nachtleven: de Gouden Kabouters.

De zelfverklaarde onofficiële Oscars van het Nachtleven trekt al jaren een indrukwekkende groep fans aan: dj’s, clubeigenaren, producers, muzikanten en festivalorganisatoren die het winnen van een ‘gouden mannetje’ veel serieuzer nemen dan de organisatie ooit had durven dromen. Het jaarlijkse evenement is uitgegroeid tot een hoogtepunt in de agenda’s van veel Nederlandse top-dj’s. Het is niet alleen een prijsuitreiking, maar tevens een avondvullend programma, met vele verrassingen en surprise optredens.

De eerste editie van de International Golden Gnome Awards vindt plaats op de openingsavond van het Amsterdam Dance Event op 20 oktober in Paradiso, te Amsterdam. Kaarten kosten 15 euro. Stemmen kan vanaf begin september.

Verwacht nominaties voor Best Festival, Favourite International DJ en Most Promising New Dutch Talent, maar ook serieuzere (!) categorieën als Sexiest DJ, Fashion Victim of the Year, DJ with the Worst Haircut en Most Lovable Agent.

 

Gouden Kabouters gewoon te koop bij de Intratuin

 

Golden Gnome Awards 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws