Stemformulier GKA's 2010 online

Partyscene Redactie | 16 februari 2010
headlines

Godmiljaar! L2P genomineerd voor een kabouter!

Dames en heren, het is alweer bijna tijd voor de meest prestigieuze dance awardshow van het jaar: de Gouden Kabouters. Het stemformulier staat sinds vandaag online. Heb jij al gestemd?

GKA 2010
Je kunt ook dit jaar weer even ongenadig los op de epische categorieën ‘slechts geklede dj’, ‘meest sexy artiest’ en de groep ‘foute kabouters’. Toch zit er een serieuze ondertoon in deze 14e (!!) editie van de verkiezing, want Jack Undercover gaat way back naar de essentie van de GKA’s. Ruim aandacht dus voor de muziek, DJ’s en organisaties waar het veertien jaar geleden allemaal mee begonnen is. En aangezien L2P/ DJscene al bijna net zo bejaard is als de GKA’s zelf, staan wij voor de verandering ook weer eens op de lijst genomineerden. DOE ES EVEN OP ONS STEMMEN DAN! :-)

De uitreiking van deze felbegeerde afstotelijke beeldjes vindt plaats op 2 maart in Paradiso en er is weer hard gewerkt aan een spetterende liveshow. De kunsten van NOVAK 3D Disco en Thesmokeeaters worden ingezet om ons -onder het motto “The Ultimate DJ Experience in 3D”- audiovisueel te verpletteren en ook de Matjesdisco is van de partij. Speciale gast is singer-songwriter Danny Vera; door de organisatie van de GKA’s in het hart is gesloten, nadat zijn track ‘Headin’ For The City’ werd gebruikt in de Royal Club-commercial over een tuinkabouter, die z’n visvijver verlaat om het nachtleven te ontdekken.

 

De dresscode is blauw/rood (duh, want: 3D) en kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Paradiso (15 euro incl. lidmaatschap).

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws