Finalisten Grote Prijs van Zuid-Holland bekend

Partyscene Redactie | 10 februari 2010
headlines

Watt podium voor nieuw talent

Na vele luistersessies met professionals uit de muziekindustrie heeft de Popunie de bands en acts bekend gemaakt die door zijn naar de finales van Grote Prijs van Zuid-Holland. Tijdens deze finales in poppodium Watt strijden in totaal 24 acts in 4 categorieën om de tiende Grote Prijs van Zuid-Holland.

Na vele luistersessies met professionals uit de muziekindustrie heeft de Popunie de bands en acts bekend gemaakt die door zijn naar de finales van Grote Prijs van Zuid-Holland.De 4 winnaars ontvangen een prijzenpakket waarmee ze hun muzikale carrière een enorme boost kunnen geven. Ze ontvangen o.m. fotosessies, studiotijd, cd-persingen, workshops en natuurlijk een geldprijs.

Op zaterdag 3 april vinden er in drie zalen van WATT finales plaats in de categorieën Urban, Bands en Dance/Producers.

In de grote zaal zullen G.O.T.V., The Heyz, Maghreb Mania, No Comment, Magion en Raindogs laten zien waarom zij geselecteerd zijn in de categorie Bands.

De Basement is het strijdtoneel waar Beast, BujuMouse, De Dichter, RSeaN & Moonchild, Vieira en Vlijmscherp LRC uitmaken wie er met de Grote Prijs in de categorie Urban naar huis gaat.

De dance acts Bimbo Electrico, Boom Boom Du Terre, CrowdedBEATS, Db-eat, Logosamphia en Kaizoku zullen de in de kleine zaal strijden wie zich winnaar mag noemen van de categorie Dance/Producers.

Grote Prijs Zuid-Holland

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws