De plaat van ... Thomas Martojo (Dekmantel)

Partyscene Redactie | 29 januari 2010
headlines

Nooit op reis zonder al mijn Plaid albums

Vrijdag 29 januari haalt hij als Dekmantel-organisator Lil' Louis naar de Amsterdamse Paradiso. Uiteraard draait Thomas Martojo ook een dansplaatje in de poptempel, maar waar luistert hij naar in de gym, op het toilet of tijdens de daad? 'D'Angelo - How Does It Feel.'

 

Plasplaat: Dat is me nou nog nooit overkomen. Echter, met Miroslav Vitous - New York City (klokt in op een kleine 10 minuten) zou het moeten lukken, mocht het geen grote boodschap zijn.

Dansplaat: Meest recentelijk: Floating Points - Vacuum Boogie

 

Seksplaat: D'Angelo - How Does It Feel ;-)

Jankplaat: Radioheads ‘Everything In It's Right Place’, of Erik Satie's ‘Gnossienne No.1’

Drugsplaat: Ah, das een makkelijke. Kan me namelijk nog een illegale herinneren, alweer zo'n 5 a 6 jaar geleden, waar Steve Rachmad Aphex Twins ‘Digeridoo’ op z'n derde draaitafel voorbij liet komen. Toen zag ik ze zeker net iets harder vliegen.

 

Sportplaat: Sportscholen zijn natuurlijk voor homo's, maar op de fiets doen de dj-sets van Ben Klock en Surgeon het goed, de laatste tijd.

Reisplaat: Nooit op reis zonder al mijn Plaid albums.

Lachplaat: Als we het gemakshalve bij elektronische muziek houden, doet het hele oeuvre van Johnny D het altijd goed. Goede tweeden: ‘Gehts Noch’, ‘Pecan’ of ‘Heater’.

 

Relaxplaat: Bob James - Nautilus

Verliefdheidplaat: Stevie Wonders ‘Golden Lady’ natuurlijk!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws