Stemmen voor de drum & bass awards

Partyscene Redactie | 26 januari 2010
headlines

Uitreiking met afterparty in voormalige puddingfabriek

Het dikste drum & bass-feest van het jaar vindt zonder twijfel plaats op 27 februari in een oude puddingfabriek in het Britse Birmingham. Voorafgaand aan het spektakel, met een line-up om van te watertanden, worden de drum & bass awards uitgereikt. De stembus dnb djsis reeds geopend.

Natuurlijk weten wij ook wel dat Birmingham niet bepaald naast de deur ligt, maar zoals een groep Nederlandse liefhebbers van soulvolle house jaarlijks het meerdaagse Southport-event in Livepool bezoekt, mogen de Hollandse drum & bass-heads de after-party van de Britse drum & bass awards eigenlijk niet missen.

Iedereen die er toe doet in de muziekscene met de stuiterende bassen en kletterende drums is aanwezig. Dus Goldie, Andy C, Fabio, Grooverider, Marky, Nicky Blackmarket, DJ SS, Ray Keith, Storm, Hype, Blame - u name it! Kaarten kosten in de voorverkoop 30 Britse pond. Stemmen voor de awards in categorieën als beste track, dj, label, muziekprogramma, kan via de gelijknamige website. Maak je meteen kans op een gratis kaartje.

Drum & bass awards

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws