Strafzaak tegen Erick Morillo geseponeerd

Partyscene Redactie | 20 januari 2010
headlines

Storm in een glas coke

Lang, lang geleden op het koude en winderige vliegveld van het Schotse Glasgow, werd een bekende Amerikaanse house-dj opgepakt. Volgens de douane had hij de woorden ‘witte kerst’ iets te letterlijk genomen. Ruim een jaar na de aanklacht van cokebezit is er nu eindelijk een eind aan de onzekerheid gekomen voor Erick Morillo.

 

Erick Morillo, 'free at last!'Het is een opmerkelijke uitkomst van de strafrechtelijke procedure tegen Erick Morillo: de Schotse aanklager heeft er blijkbaar een jaar over gedaan om tot de conclusie te komen dat er onvoldoende bewijs was om de dj/ producer en Subliminal labelbaas verder te vervolgen. De zaak is geseponeerd ‘na het zorgvuldig en volledig wegen van alle feiten en omstandigheden’.

HUH? Lijkt ons toch behoorlijk simpel: je hebt coke in je broekzak zitten of je hebt géén coke in je broekzak zitten! Misschien heeft Morillo belooft om een gratis gig te komen doen op het altijd treurige jaarlijkse politiebal van Glasgow? Hoe dan ook, Erick is een vrij man en kan komende zomer ongestoord weer alle Paris Hilton-klonen in de Pacha in extase brengen… Hoera!

MySpace Erick Morillo

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws