De plaat van … Monica Electronica

Partyscene Redactie | 13 januari 2010
headlines

Het muzikale gedeelte van mijn uitvaart staat al vast

Waar luistert Monica Electronica, momenteel met zwangerschapsverlof, naar op een zwoele zondagmiddag? En als ze van bil gaat? “Barry White, oh zo smooth...”

Een nieuw jaar is voor ons een mooie aangelegenheid om wat nieuwe rubrieken op Love2Party/DJscene te lanceren. We trappen 2010 af met de eerste aflevering van ‘De plaat van …' Monica Electronica. Waar luistert de Rotterdamse dj, momenteel met zwangerschapsverlof, naar op een zwoele zondagmiddag? En als ze van bil gaat? “Barry White; erg voor de hand liggen, maar oh zo smooth…”

Plasplaat: Het komt zelden voor dat ik naar het toilet moet tijdens een set. Meeste vrouwen kunnen die aandrang tijdelijk uitschakelen… erg handig! Maar een goeie zou kunnen zijn: Rehabilitation - Dachshund Remix / Chelonis R. Jones. Duurt 8 minuten en houdt de boel lekker bezig.

Seksplaat: Het gehele oeuvre van Barry White! Natuurlijk erg voor de hand liggend, maar Oh so smooth…

 

Jankplaat (die niet mag ontbreken op je begrafenis): Deze vraag vind ik te persoonlijk om te beantwoorden. Wat ik er wel over kwijt wil, is dat ik het altijd heel erg belangrijk vond dat dit goed geregeld is. Ik heb het muzikale gedeelte van mijn uitvaart dan ook tien jaar geleden laten vastleggen. Er is in die tijd nog 1 plaat bijgekomen en er zullen er vast nog een aantal bijkomen. Geen echte jankers, maar voor mij alomvattende muzikale ontroering.

Sportplaat: Ik kom nooit in de sportschool, maar ik doe wel veel aan tennis en daar luister ik geen muziek bij. Maar als ik op zo’n tredmill zou staan, zou ik The Glimmers Are Gee Gee Fazzi opzetten. Hele energieke dj mix.

Drugsplaat: Richy Hawtin - The Tunnel. Zelfs zonder verdovende middelen komt deze plaat aardig in de richting van een drugservaring. Het is raadzaam dat de ultra gevoelige mensen onder ons beter niet met verdovende middelen naar deze plaat luisteren, anders blijf je erin hangen.

 

Reisplaat: Cubaanse en Braziliaanse muziek. Ook thuis draai ik dit veel, het lijkt dan net of de zon schijnt. Erg fan van Jorge Aragão.

Dansplaat: Met Oud & Nieuw heel hard staan dansen op ‘Yeah yeah yeah’ van Lcd Soundsystem.

Liefdesplaat: 10 jaar geleden toen de pijl van Cupido mij raakte, was ik in de ban van AIR.

 

Relaxplaat: Album van Chiwoniso - Rebel Woman (zangeres uit Zimbabwe) hele mooie zondagmiddagmuziek.

Lachplaat: Sexy sexy time - Dr. Wundt.  Definitie van ‘Over the top!’

Monica Electronica

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws