House Dancers gaan de strijd aan in Trouw

Partyscene Redactie | 16 december 2009
headlines

So you think you can house?

Zeg luie donders, kom eens van die bank af en jack your body! Op zaterdag 19 december kun je, voorafgaand aan het 25-jarig jubileumfeestje van KC The Funkaholic, meedoen aan een heuse House Dance Battle in Trouw.

 

The K to the C zit 25 jaar in het vak.Na Per en Joost van Bellen is ook KC The Funkaholic dit jaar toe aan zijn 25-jarig jubileum. Kees Heus, zoals KC in het dagelijks leven heet, is al sinds 1984 in de booth te vinden (chapeau!!) en stond aan de wieg van bekende clubavonden als Bassline, Paradisco, Para (disco) 3000, Luv Dancin en Kindred Spirits. Hij viert zijn feestje aanstaande zaterdag tijdens Forever in de Trouw, met dansvloerkrakende club, house, soul, boogie-tunes waarbij, gezien het thema van de avond, zeker flink wat onvermijdelijke classics voorbij zullen komen.

Voorafgaand aan Forever is de vloer meer dan ooit het domein van de dansers, tijdens een House Dance Battle die gehost wordt door de Amsterdamse choreograaf John Agesilas. De House Dancers nemen het tegen elkaar op voor een driekoppige internationale jury, bestaande uit Which Way Sha (New York), Byron Cox (New York) en Rabah Otrip House (Parijs). De laatste drie dansers mogen het opnemen tegen een jurylid naar keuze. En JA, er valt prijzengeld te verdienen, dus je hebt nog drie dagen om je moves te oefenen voor de spiegel!

Even een paar last minute tips…

Klik!

Website Trouw

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws