Electronic Music Festival in L.A.

Partyscene Redactie | 13 juli 2009
headlines

Driedaags festival in City of Angles

De bewoners van Los Angeles zijn de kreetjes van wijlen Wacko Jacko op de radio, uit de ghetto blaster van de bouwvakkers op de hoek en uit de boxen van menig club zo zat, dat de lokale overheid haar toestemming heeft verleend voor een driedaags dance-festival.

De bewoners van Los Angeles zijn de kreetjes van wijlen Wacko Jacko op de radio, uit de ghetto blaster van de bouwvakkers op de hoek en uit de boxen van menig club zo zat, dat de lokale overheid haar toestemming heeft verleend voor een driedaags dance-festival.Initiatiefnemer is de lokale dj-held en producer Robtronik. Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september laat hij artiesten als Juan Atkins, Wighnomy Brothers, Stacey Pullen en Misstress Barbara overvliegen naar de ‘City of Angels’.

Convention101 vindt gedurende de eerste twee dagen plaats in twee grote loodsen in downtown L.A.: Loft 613 en Loft 614. Er zijn drie stages: Compression (minimal/house/techno), Planetary (Detroit/hard techno) en Expansion (deep house and techno), waar allerlei dj’s en live-acts hun opwachting zullen maken.

Wat de Amerikaanse party-ganger op dag drie van dit nieuwe festival staat te wachten, wordt nog geheim gehouden. Volgens de geruchten vindt er in Hollywood een poolparty plaats en/of een feestje op een dak van een nader aan te wijzen hotel. Het blijft natuurlijk wel een Amerikaans feestje, dat Convention101.

Online soon: Convention101

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws