Duncan Stutterheim stapt op bij ID&T

Partyscene Redactie | 26 juni 2009
headlines

‘Ex-gabber’ gaat zich richten op multiculturele samenleving

Nieuws uit het ID&T-kamp, want medeoprichter Duncan Stutterheim legt volgende week zijn taken als directeur neer.

Nieuws uit het ID&T-kamp, want medeoprichter Duncan Stutterheim legt volgende week zijn taken als directeur neer. Dat kondigde de Amsterdammer gisteren aan tijdens een lezing over zijn bedrijf bij ondernemersprijs New Venture. *(Update: Stutterheim blijft nog wel betrokken bij ID&T).*

“Ik ga wat anders doen,” is de uitleg van een zakenman die nog wel voor 45 procent aandeelhouder blijft van het grootste dance-bedrijf van Nederland.

Eind 2006 vertrok Stutterheim voor anderhalf jaar naar Australië, waar hij werkte aan de lancering van Sensation-feesten wereldwijd. Inmiddels vinden de massale dance-feesten plaats op elke uithoek van deze planeet.

Het boegbeeld van ID&T legt het ‘partybestaan’ niet volledig naast zich neer. “Ik wil een festival organiseren voor de vrijheid, voor mensen die bewust stemmen. Een feest waar iedereen - of je nou Marokkaan, Turk of Nederlander bent - met elkaar een goede tijd heeft. Het wordt een positieve dag, zonder angst.”

Update 27-06-2009: In een reactie op dit bericht (bron: Sprout) heeft Stutterheim laten weten dat hij 'uit de dagelijkse leiding stapt, maar nog wel voor ID&T blijft werken'.

ID&T

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws