Love2Party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 9 januari 2009
headlines

Het is weer bijna weekend!

Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews nog altijd van onschatbare waarde. Want waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Een overzichtje.

Afro AcidWat: Afro Acid

Locatie: Panama, Amsterdam.

Datum: vrijdag 9 januari.

Line-up: DJ Pierre, Oz Romita, Schaamteloos-dj's, Tofke, Live: Phuture 303, MC: Pryme

Entrée: 15 euro.

Bijzonderheden: Eén van de grondleggers van de acidhouse, Dj Pierre, staat vanavond met zijn concept AFRO ACID in Panama. Dit partyconcept krijgt komende zomer een vaste plaats bij We Love Sundays in Space, Ibiza! Maar waarom wachten tot de zomer als je er vrijdag al van kan genieten?

Website: Panama

 

Joost van BellenWat: Rauw

Datum / Locatie: Vrijdag 9 januari @ Melkweg, Amsterdam / Zaterdag 10 januari @ Tivoli, Utrecht.

Line-up: Vrijdag: DJ’s: Joost van Bellen, Steed Lord, Mr.Wix, Wannabe a Star. Zaterdag: Joost van Bellen, Steed Lord, Mr.Wix, Wannabe a Star.

Entrée: Vrijdag: 15 euro / zaterdag 10 euro.

Bijzonderheden: Meubelstukken, het partykindje van de jubilerende Joost Van Bellen (25 jaar in het vak), organiseert het tweede weekend van januari twee edities van Rauw. Op vrijdag 9 januari is De Melkweg het toneel voor het mateloos populaire Rauw, op 10 januari is de Utrechtse Tivoli the place to be. Met o.a. monstersets van een jarige Joost van Bellen.

Website: Meubelstukken

Cafe d'Anvers

Wat: Paradise

Locatie: Café d’Anvers, Antwerpen.

Datum: Vrijdag 9 januari.

Line-up: Laurent Garnier, Smith Davis.

Entrée: 20 euro.

Bijzonderheden: De sfeer op het eeuwenoude Belgische partyconcept Paradise in cafe d’Anvers moet je een keer hebben ervaren. Al jarenlang hetzelfde publiek en top-dj’s die urenlang achter de decks plaatsnemen, in dit geval ‘Paradise-resident’: Laurent Garnier.

Website: Café d’Anvers

RedshapeWat: ADHD Sessions

Locatie: Studio 80, Amsterdam

Datum: Vrijdag 9 januari.

Line-up: Redshape, Estroe, Recovery Sounds, Miss Melera, Stefano Richetta, Mirella Kroes, Andreas Bergmann.

Entrée: 12,50

Bijzonderheden: In onze nieuwjaarstoespraak meldden we al dat in 2009 de kleine locaties met gewaagde programmering in trek zijn bij elektronische muziekliefhebber die enige vorm van diepgang niet schuwen. Als je dan toch in Amsterdam bent, is Studio80 the place to be! Dat was eigenlijk al in 2008 zo. Met vanavond uit Berlijn: Redshap - samen met een groot aantal Nederlandse dj’s garant voor het betere house- en technowerk.

Website: Studio80 / ADHD Sessions

Kenny LarkinWat: Planet Rose

Locatie: Doornroosje, Nijmegen.

Datum: zaterdag 10 januari.

Line-up: Grote zaal: Kenny Larkin, Remy, Pure. Kleine zaal: Planet Rose Allstars

Entrée: 14 euro.

Bijzonderheden: We dachten even dat de feestdagen achter de rug waren, maar de jubileums vliegen ons deze week om de oren. Dus we trekken de overgebleven fles champagne maar snel open en klinken op de Nijmeegse Doornroosje, die komende maand 14 jaar Planet Rose viert met drie dikke zaterdagen. Sinds 1995 hebben heel wat nationale en internationale dancegrootheden de oversteek over De Waal bij Nijmegen gemaakt, om vervolgens in het warme bad dat Planet Rose heet te belanden. Toch had de organisatie nog één technolegende op haar verlanglijstje staan: Kenny Larkin uit Detroit. Hij maakt dus zijn debuut in Nijmegen.

Website: Doornroosje

Charmin'Wat: Charmin

Locatie: Club Home, Amsterdam

Datum: Zaterdag 10 januari.

Line-up: Vince Watson (UK), John Joseph, Dauphin, Raymon Hollander, Tim Nieburg, Tim Wolff, Jasper Wolff. Hosted by MC Sure.

Entrée: 12 euro.

Bijzonderheden: Voor de derde editie heeft Charmin' niemand minder dan VINCE WATSON weten te strikken. Deze Schotse grootmeester van de melodieuze, warme Techno is zowel een briljante producer als een begenadigd dj. Hij is favoriet bij grote namen als Laurent Garnier, Carl Craig en Derrick May en zijn kleurrijke producties zijn uitgebracht op toonaangevende labels als Delsin Records, Planet E en F... U! FCOM. Hij zal voor de gelegenheid op Charmin' in de Basement een speciale semi-live set komen doen waarbij hij een mix zal maken van eigen werk en zijn platenkeuze.

Website: Charmin  

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws